![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
"După roadele lor îi veți cunoaște. Au doară culeg oamenii struguri din spini sau smochine din mărăcini?
Așa că orice pom bun face roade bune, iar pomul rău face roade rele. Nu poate pom bun să facă roade rele, nici pom rău să facă roade bune." Credinta adevarata va produce intotdeauna roade bune. Omul credincios va raspandi pe oriunde trece miresma lui Hristos. Cei ce se vor uita la el vor intelege bunatatea si maretia lui Dumnezeu. Omul fara roade are doar pretentia de a fi credincios; pretentie fara valoare. "Iar roada Duhului este dragostea, bucuria, pacea, îndelungă-răbdarea, bunătatea, facerea de bine, credința, Blândețea, înfrânarea, curăția..."
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O minune...Un om care cu credinta in Dumnezeu este acum viu | tigerAvalo9 | Generalitati | 32 | 04.05.2013 14:39:46 |
Care este credinta adevarata? | gpalama | Biserici Protestante | 51 | 27.01.2013 18:10:24 |
care varianta e corecta? | victortiti89 | Generalitati | 76 | 16.06.2011 17:14:43 |
Septuaginta este cea corecta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 14 | 18.02.2011 03:45:08 |
Deruta in credinta si intrebarile - care este cauza? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 17 | 06.01.2010 19:32:40 |
|