![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu stiu daca e bine sa fii casatorita sau nu.
La mine pe primul loc este cariera pt ca locul de munca iti aduce hrana si toate de cele ce ai nevoie,insa dragostea aduce doar lacrimi.Pana la urma ca femeie nu as avea niciun avantaj in casatorie pt ca serviciu voi avea si eu(deci nu am nevoie de un barbat care sa munceasca in locul meu),de gospodarie tot eu ma voi ocupa chiar daca as fi casatorita chiar daca nu,copii pot avea si fara un barbat(adica as putea infia).Necasatorita pot avea si copii si casa si cariera+parinti/prieteni care sa ma ajute si sa ma sprijine....casatorita insa voi avea un sot care sa se dea sef si caruia sa ma supun,o casa care va fi a sotului si nu a mea+niciun ajutor. Asta e parerea mea cel putin. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca ti-e frica sa iubesti din cauza lacrimilor, intr-adevar, nu vei avea mare avantaj din casatorie, deci e mai bine sa ramai asa. Tot farmecul casatoriei [si al vietii, as putea spune] este dragostea. E mai bine sa iubesti si sa fii ranit decat sa ai o inima rece. Dragostea merita riscul si lacrimile au rostul lor.
Ar mai fi bucuria de a avea o familie. E fain sa-i vezi pe toti in jurul mesei sau la picnic sau la mare...Sa se uite oamenii si sa spuna : "Uite ce familie frumoasa!"... Iar copiii crescuti fara tata nu sunt copii impliniti. Poti sa le dai orice, poti sa le faci ce le-ai face, vor simti lipsa unui tata, asa cum au toti prietenii lor si se lauda cu el. Dar poate ai noroc si gasesti un barbat care se supune sotiei, daca ti-e teama de sef. :)
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Pentru cei interesati, va rog cititi aici - http://www.sfaturiortodoxe.ro/nunta/...ex-pereche.htm
Căsătoria nu este altceva decât asumarea unui drum spre Împărătia Cerurilor. Acesta este motivul pentru care crestinii se căsătoresc: vor să se mântuiască si vor să meargă împreună cu persoana pe care o iubesc pe calea mântuirii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa citim cu totii aceasta parere, ne poate fi de mult folos ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Era o ironie...Doar il cunosti pe Zaharia... :)
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Stiu eu daca il cunosc...dar daca spui tu!?
![]() Edit: da...as zice ca am vazut ulterior un indiciu...:)
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! Last edited by AndruscaCIM; 30.09.2010 at 22:17:39. |
|
|||
|
|||
![]()
"matei ... corvin"
|
|
||||
|
||||
![]()
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Paralela intre Cruciada si Jihad | ioanna | Religia Islamica | 6 | 23.01.2012 10:44:37 |
A trai in Hristos | costel | Generalitati | 22 | 12.04.2011 14:48:01 |
Diferenta intre spovedanie si discutie cu preotul | sophia | Impartasania (Taina Euharistiei) | 37 | 06.03.2010 15:46:44 |
Ce inseamna pentru voi a trai in strainatate? | Fani71 | Generalitati | 250 | 01.12.2009 22:53:20 |
Fuge de lumina, dar nu poate trai fara ea. Ce-i? | amatyyy | Generalitati | 5 | 20.11.2009 00:34:06 |
|