![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu stiu Doamne unde inca
imi vei duce pasii mei dar stiu ca Tu-mi vei fi oriunde lumina sfanta pentru ei Eu nu stiu Doamne ce ispite vor mai veni in calea mea dar stiu ca-n Tine biruinta si ocrotire voi avea Eu nu stiu Doamne de cati prieteni mai pot fi inca parasit dar stiu ca Tu vei fi mine Insotitor nedespartit Eu nu stiu Doamne cate lacrimi au sa-mi mai planga ochii mei dar stiu ca Tu vei fi-alinare si mangaiere pentru ei Eu nu stiu Doamne cate jertfe mai trebuie s-aduc din greu dar stiu ca Tu-mi vei da putere sa-mi sui deplin calvarul meu Eu nu stiu Doamne cate rane voi mai primi de la ai mei dar stiu ca Tu-mi vei da rabdare si rugaciune pentru ei Eu nu-mi stiu Doamne viitorul dar stiu ca e-n Mana Ta ajuta-mi sa nu uit aceasta ca linistit sa-Ti pot urma.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Citate preferate, cugetari, vorbe de duh | silverstar | Generalitati | 1175 | 03.08.2016 14:54:36 |
poezii crestine | Maria-Raluca | Generalitati | 35 | 08.04.2015 18:15:49 |
Poezii de Pasti | laurastifter | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 21 | 02.05.2013 15:59:15 |
Poezii de Pasti | PuiMicGeorgiana | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 0 | 19.04.2011 11:46:00 |
Poezii crestine! | Laurentiu | Generalitati | 1 | 01.03.2007 14:31:41 |
|