![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Stiti ce nu inteleg eu, ura si violenta impotriva lui Iisus si a tututot Sfintilor, majoritatea au fost chinuiti, schingiuti si in final omorati, si nu inteleg dece atata rautate, atata violenta impotriva unor oameni care nu au facut nimic rau. Dece au fost lasati oamenii sa devina asa rai, asa violenti? Ce poate intelege un om asa violent, fara mila, din jerfa lui Iisus ? Si mai mult cum se poate indrepta, cand el e in stare de atata rautate si violenta si nu asculta decat de frica? Nu are compasiune, nu are mila? Cum poti sa bati si schingiuesti un om, de unde atata lipsa de mila si suflet? Si cum pot ceilalti sa se uite si sa se distreze vazand un om suferind? Oare acestia mai au suflarea lui Dumnezeu? Mai merita ceva...? Este adevarat ca Domnul Iisus a inviat si a biruit moartea! Dar cum sa uiti ura cu care a fost batut si schingiut ?? Si mai ales cum sa o inteleg??? Si cine este moartea ?Dece a trebuit sa fie biruita?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu doar soldatii romani i-au batut cuie in maini (in definitiv, acestia indeplineau un ordin si credeau ca executa un criminal). Ci noi toti mai adaugam lovituri de ciocan in cuiele respective, de cate ori, cu stiinta, pacatuim impotriva a ceea ce ne-a invatat Mantuitorul. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Chiar si mandria este o forma de violenta. Sunt mai bun ca tine, sunt mai destept ca tine, nu am nevoie de tine, te indepartez de la mine - este o miscare centrifuga, de indepartare, de separare, de rupere, sinonima cu violenta. Atunci cand omul se crede "buricul pamantului", prin aceasta el se plaseaza pe sine intr-un centru de la care ceilalti se indeparteaza. Nu asa este cu Dumnezeu. Acesta este centrul care atrage spre sine, prin dragoste. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
si sa simti placere? Ok, sunt mandra , ma cred ma desteapta ca altii, am rautati , mai si barfesc, si multe altele ... dar violenta tot nu pot sa o accept sub nicio forma. |
|
|
||||
|
||||
|
Iisus Hristos este Fiul lui Dumnezeu pentru ca El a spus asta despre Sine.
Nici un altul, in intreaga istorie a omenirii, nu a indraznit sa spuna un asemenea lucru. Mai mult inca, acest lucru este articulat si pe o viata morala impecabila, viata recunoscuta si de catre cei rai.
|
|||
|
|||
|
cand a spus asta? eu nu stiu sa fi spus asa ceva, ba din contra, stiu ca a spus ca a fost trimis pe pamant pt a indeplini vointa Domnului.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Deci cum anume trebuie Calyyope sa INCERCE sa inteleaga aceasta Taina ASA CUM O VEZI TU, hipnotizindu-se? sau pur si simplu CREZINDU-TE PE CUVINT, ca doar tu stii ce vorbesti, nu? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
fie surprinzator, nu insista te rog sa-l afli. Postarile lui Gheron au trei nivele de adancime! Sa-i dam totusi posibilitatea sa scrie, dar sa stii ca multe din ce spune Gheron noi "nu le putem duce acum". Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| A fost Iisus fiul lui Dumnezeu? | cosmotech | Generalitati | 6 | 16.10.2011 20:25:44 |
| Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? | joshoo | Generalitati | 8 | 03.11.2010 14:02:11 |
| Dl IIsus stia ca este fiul lui Dumnezeu? | annajanette | Generalitati | 27 | 28.06.2010 15:03:42 |
| Demonii cred Adevarul, ca Hristos este Fiul lui Dumnezeu.SI DEMONII SE MANTUIESC ? | gpalama | Secte si culte | 23 | 31.05.2010 23:07:54 |
| FIUL, sau UNUL din fii lui Dumnezeu | andreicozia | Din Noul Testament | 17 | 23.02.2010 23:25:31 |
|
|