![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
"....pregatirea unui nou document care sa propuna piste de rezolvare a divergentelor teologice existente intre catolici si ortodocsi..."
Unde vi se pare ca sunt speculatii in ceea ce a spus razvan? " rezolvarea divergenteleor teologice" de obicei inseamna compromis. Vedeti voi Biserica Catolica facand compromisuri in fata Ortodoxiei? Eu una "speculez", daca va place termenul, ca tot noi, ortodocsii vom mai trece in calendar niste sfinti catolici precum vom adopta si din dogmele lor ca de "succesorul Sfantului Petru", fiind pontifex maximus s.a. nu va considera altfel. Nu ma intelegeti gresit, nu am nimic in mod special cu catolicii, asa cum am mai spus, credem cu totii in Hristos insa de unde vad eu lucrurile nu ar trebui sa amestecam apa cu vinul. Fiecare cu sfintii si practicile sale. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pastorala Sfântului Sinod al B O R la Duminica Ortodoxiei (2012) | laurastifter | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 03.03.2012 16:42:08 |
Marele meu pacat: Mancarea | Mihailescu-Marin Daniel | Generalitati | 47 | 14.04.2011 12:28:54 |
Marele dom ortodox din Bacau! | Legionarul | Generalitati | 1 | 12.01.2011 13:27:28 |
Sfantul si Marele Mir | Paisie Aghioritul | Biserica Ortodoxa Romana | 0 | 30.03.2010 17:33:36 |
Sfantul si mare sinod pan-ortodox se apropie | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 6 | 10.09.2009 20:50:52 |
|