![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Va multumesc tuturor pentru gandurile bune, pentru sfaturile date, pentru incurajari si ne bucuram de orice informatie care le poate fi de folos Corneliei si Stelutei.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Imi pare rau ca vin cu o noua veste trista pentru mine personal: fratele meu MIHAI, dimineata va fi operat la gat, niste ganglioni suspecti de cancer.
Adaugati-l si pe el in rugaciunile voastre, sper din suflet sa nu fie cancer. Are 67 ani, probleme cu inima, diabet, e suficient... Cornelia merge maine la a doua sedinta de citostatice. Somnul o cam ocoleste, are o stare generala proasta, ne rugam sa fie bine dupa terminarea citostaticelor. Steluta e la a 6-a sedinta de citostatice, are tonusul ridicat, traieste si ea cu speranta ca va fi bine pana la urma. Imi doresc sa ajung si eu la Bucuresti zilele astea, vad la TV Trinitas cata lume vine sa se inchine la Sfintele Moaste, cu incredere ca se vor vindeca. Eu inca la Sfantul Dimitrie nu am ajuns, doamne, ce mult imi doresc! Am mare nevoie de ajutor pentru fiul meu Florin care este bolnavior, pentru sora si fratele meu, pentru Steluta si toti prietenii dragi care sufera de cate ceva.
|
||||
|
||||
![]()
[quote=icamilin;300094]Imi pare rau ca vin cu o noua veste trista pentru mine personal: fratele meu MIHAI, dimineata va fi operat la gat, niste ganglioni suspecti de cancer.
Adaugati-l si pe el in rugaciunile voastre, sper din suflet sa nu fie cancer. Are 67 ani, probleme cu inima, diabet, e suficient... Acum trei ani cand va ceream rugaciuni pentru sora mea Cornelia si prietena mea Steluta ( operate la san de cancer ), va rugam sa-l pomeniti in rugaciunile voastre si pe fratele meu MIHAI, suspect de cancer la gat. Dupa multe analize si tergiversari, s-a stabilit ca nu e cancer. Eram cu totii tare bucurosi, mai ales ca dupa mai bine de un an de citostatice, sora si prietena mea si-au redobandit sanatatea. Slava lui Dumnezeu! Acum fratele meu are 70 de ani, a slabit tare, nu mai poate vorbi corect din cauza ganglionilor de langa limba, nu poate suporta proteza in gura. A mers la spital, dorea sa se opereze. Insa la inceput trebuia sa-si faca niste analize, RMN, biopsie sa vada la ce se poate astepta. Bineinteles ca azi a primit raspunsul la analize si din pacate e CANCER. Maine aflam daca va incepe deja citostaticele sau va ramane dupa sarbatori, fiind foarte multe zile libere, acum in pragul Nasterii Mantuitorului. Ma rog bunului Dumnezeu sa se milostiveasca si de el cum a facut-o si cu sotul meu. Stiu ca trebuie sa ne rugam, sa acceptam toate prin care trecem...... dar mai am nevoie si de putere...... doamne, ai mila de noi pacatosii!
|
|||
|
|||
![]()
Multe mai ai de tras Ica. Dumnezeu să te întărească.
Doamne ajută-i pe toți acei care suferă. |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=icamilin;489673]
Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Doamne ajuta! De multa vreme nu am mai mai cerut pe Forum ajutor duhovnicesc pentru cei bolnavi din familia mea.
Am ajuns din nou in mare impas. Pe 04 iulie 2013 a murit fratele meu MIHAI dupa o lunga suferinta. Surioara mea Cornelia ( operata la san acum trei ani ) i-a fost alaturi in cele 7 luni de citostatice. L-a sustinut moral si financiar. Din pacate, moartea fratelui nostru i-a pricinuit o mare durere-n suflet, isi dorea sa-l vada pe picioare, refacut, nu-i venea sa creada ca nu mai avea putere sa rezista la ultimele citostatice. Starea ei s-a agravat si acum doua saptamani, dupa un control la tomograf, am aflat ca are metastaza pe creier, la plamani si piept. Are momente cand vorbeste coerent dar mai mult e " in alta lume ". Bunul Dumnezeu a ingaduit sa ceara fiul ei sa vina trei preoti sa-i faca Sfantul Maslu. Cand i-a deschis Evanghelia nimerise la " Moartea lui Iisus ". Apoi la doua zile un parinte drag a spovedit-o si a impartasit-o. Dupa doua zile, adica astazi a venit din nou sa mai faca slujbe pe ea si mai vrea sa vina si luni 23 sept.2013. Nu stiu daca va mai ajunge sa traiasca pana luni. Doar bunul Dumnezeu stie! Va rog din suflet s-o pomeniti in rugaciunile voastre, sa-si gaseasca linistea si pacea, sa plece impacata spre imparatia cerurilor.
|
|||
|
|||
![]()
Cu sufletul indurerat la aflarea acestei incercari prin care treci, draga Ica, si cu nadejde in ajutorul Bunului Dumnezeu, ma voi ruga in rugaciunile mele zilnice pentru sora ta Cornelia si pentru voi toti cei care-i sunteti in preajma.Dumnezeu sa va intareasca in dragoste desavarsita pentru El, sa va miluiasca si sa va mantuiasca!Amin.
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) Last edited by laraG; 21.09.2013 at 15:41:36. |
|
|||
|
|||
![]()
Ieri de ziua Sf. Grigorie Decapolitul sora prietenei noastre Ica, Cornelia, a trecut la cele vesnice.
Dumnezeu sa o ierte pentru rugaciunile SF. Grigorie Decapolitul si un colt de rai sa ii daruiasca! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Doar o curiozitate | Rusu Tessian | Teologie si Stiinta | 10 | 11.02.2011 23:52:24 |
Doar o intrebare, va rog! | Maximovici | Generalitati | 0 | 05.06.2008 11:21:08 |
viata-doar un vis? | oni91 | Teologie si Stiinta | 7 | 12.02.2008 12:50:00 |
Doar curioasa | Glamorous_witch | Generalitati | 9 | 04.12.2007 20:43:01 |
doar cununie? | Z.Lidia | Nunta | 11 | 12.10.2007 17:37:34 |
|