![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu profunda tristete transmit condoleante sorei noastre Nutzy,si ma rog Bunului Dumnezeu sa-i aseze pe cei doi copii ,Cosmin si Ionut unde cei drepti se odihnesc.Dumnezeu sa-i ierte!
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu sa-i ierte! Nutzi, suntem alaturi de tine!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu să-i odihnească pe acești copii plecați la Domnul atât de tineri iar pe părinții lor să-i întărească. Mare durere. Condoleanțe Lenuța,suntem alături de tine.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-l ierte pe Cosmin, Dumnezeu sa-l ierte pe Ionut... Fie-le tarana usoara!
Lenuta, draga, acum am citit. Dumnezeu sa-ti dea putere si sa te intareasca sa rezisti acestei incercari incredibile! Te imbratisez! |
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca! Condoleante familiei!
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu sa-i odihneasca in Imparatia Sa si sa ii intareasca pe parintii si apropiatii care trec prin aceasta grea incercare!Condoleante...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa ierte pacatele lui Ionut si ale lui Cosmin si sa-i ajute pe cei apropiati sa alunge deznadejdea. Rugaciunile ii vor ajuta mai mult decat lacrimile sa-si gaseasca linistea si cei plecati si cei ramasi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Bunul Dumnezeu sa aseze sufletele lor in imparatia lui cea cereasca si or ce au fi gresit ei ca niste oameni cu cuvIntul cu lucru cu fapta cu stiinta si cu nestinta sa le ierte si sai aseze unde drepti se odihnesc In Imparatia cerurilor in loc de verdata in loc luminat de ude a ftgit toata intristarea si suspinarea , iar pe cei ramasi sai intareasca in suferinta si sai ajute cu mila lui cea mare amin amin amin
+++ +++ +++ +++ |
|
|||
|
|||
![]()
Iata ca a trecut o luna...
Offffffffffffffffffffffffffffff, draga mea, ma chinui sa-ncheg din cuvinte o mangaiere pentru durerea asta fara margini si fara vindecare si nu pot ... Iarta-mi, te rog, neputinta si primeste imbratisarea mea !!! |
|
|||
|
|||
![]()
Asteptandu-l pe el,au trecut clipele;cu ele a trecut o zi,cu zilele a trecut o luna....Dorul meu nu are sfarsit...el arde mai tare ca focul...
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fiul risipitor | costel | Generalitati | 21 | 01.03.2013 18:35:40 |
FIUL, sau UNUL din fii lui Dumnezeu | andreicozia | Din Noul Testament | 17 | 23.02.2010 22:25:31 |
Fiul Risipitor | iosif | Despre Sfanta Scriptura | 6 | 11.03.2009 19:12:02 |
Daria-Maria Vele, fetita Danei Vele, invatatoare, si a preotului Valeriu Cosmin Vele | SimonaOlaru13 | Umanitare | 2 | 22.12.2008 20:48:43 |
|