![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa lasam judecata lui Dumnezeu!
|
|
|||
|
|||
![]()
atunci cum sa alegem ce este corect, daca nici nu avem voie sa gandim?
|
|
|||
|
|||
![]()
A gandi nu inseamna a judeca semenii! Nu de asta ne-a inzestrat Dumnezeu cu ratiune!
|
|
|||
|
|||
![]()
daca gandim, ne facem o parere, nu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca in parerea gandita lovesti aproapele si il denigrezi mai bine taci, nu?
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu cred ca acei calugari ar trebui sa citeasca rugasiuni pentru oamenii din lumea aceasta. Sa duca o viata linistita, nu cu ochii in monitoare. Stiti si voi bine ca pe paginile de pe internet mai apar si alte (redirecte spre alte site-uri XXX). Asa ceva nu accept si nici Dumnezeu. Parerea mea. Deci rugati-va pentru ei ca Dumnezeu sa le lumineze mintea.
|
|
|||
|
|||
![]()
eu cred ca ar fi bine sa poata sa aiba mai degraba acces restrictionat, redus numai la posibilitatea de a comunica on line, cu oamenii care cauta un sfat duhovnicesc, si care nu au cum sa ajunga, la ei sa vorbeasca fata in fata !
|
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa lovesti pe cineva, trebuie sa fii vulgar, sau sa actionezi fizic. Fiecare are dreptul sa emita propria parere. Ca pe altii acest lucru ii taie pe inima de necaz, asta e problema lor.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre mireni, si calugarii! | alecsandru | Calugarul | 11 | 06.04.2016 10:48:36 |
"Calugarii liberi" - Free Monks | Marius22 | Generalitati | 37 | 13.10.2009 18:19:25 |
|