Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.10.2010, 18:33:32
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de TINERI PENTRU ROMANIA Vezi mesajul
Bast-et,

Referitor la „vorbăreală” îngăduiți-mi să vă răspund citându-l pe sfântul evanghelist Ioan: „La început a fost Cuvântul...” (Ioan I, 1)
Aveți dreptate nu e ușor să crești copii în ziua de azi, dar nici fără ei nu se poate.
Eu și soția mea nu ne puteam decide să avem copii. Ne preocupa cariera, vizam niște posturi bine plătite. Firma la care lucram a dat însă faliment. Eram amândoi șomeri când am aflat că rămăsese însărcinată cu primul nostru copil. Evident am decis, de comun acord, că nu ne puteam permite copii în situația noastră de atunci, dar nu ne-am putut hotărî să ne ducem la cabinetul medical unde programasem întreruperea de sarcină. Ne-am repetat la nesfârșit că nu avem nici un venit, că nu ne vom putea descurca, că n-avem casă până ne-am trezit amândoi plângând de ni se înnodau lacrimile sub bărbie. Am lăsat copilul, nu puteam face altfel și nu știu cum situația noastră s-a schimbat radical. Ea era în luna opta când a semnat contractul de muncă cu o firmă care-i oferea un salariu foarte bun. Cum de-au angajat-o când urma să nască și să intre în concediu de maternitate nu-mi dau seama... La scurt timp mi-am găsit și eu de lucru în condiții la fel de bune. Copilul seamănă cu mine, e băiat, l-am botezat Bogdan și-i spunem Norocel. Avem acum locuința noastră, trei copii și-l așteptăm pe al patrulea, iar seara sau de sărbători când suntem toți împreună nu e nimeni pe lumea asta mai fericit ca noi.
Doamnă, domnule Bast-et important e să avem copii, de rest are grijă Dumnezeu. Să avem credință!
Viață a fost înaintea noastră, viață trebuie să fie după noi.

Mihail Gh. Bujor (Ghebu)
Emotionant!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Vechi 24.10.2010, 14:50:02
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Dictonul acesta cu "Dumnezeu,patrie,familie" de unde e luat de la masonerie?
Ca vad la al doilea grad din ritul scotian antic si acceptat (la ei acest grad e zis gradul cinci ca gradele incep de la gradul patru) zis asa:
"Maestrul Perfect. Acest Grad ne invatã cã ambitiile nedemne si gândirea impurã sunt distructive, iar cel ce isi uitã datoria fatã de familie, tarã, si fatã de Dumnezeu va fi un om distrus atât moral, cât si spiritual."
Mai bine patria noastra in speta guvernul care conduce acu Romania si care sunt inselati si insuflati de draci nu si-ar uita datoria fata de cetatenii tarii.
Ca vad a ca a ajuns un invatator sa ia un pic mai mult de 100 euro net salariu.
Bani cu care nu se poate trai.

Last edited by mihailt; 24.10.2010 at 14:52:03.
Vechi 24.10.2010, 19:14:04
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Ca vad a ca a ajuns un invatator sa ia un pic mai mult de 100 euro net salariu.
Bani cu care nu se poate trai.
Iti scapa "esenta" tinerilor pentru petrie :))
Or cistiga ei 100 de euro , dar in schimb se sacrifica pentru "patrie" (AKA vilele oligarhilor :)))))))))

tineri pentru patrie nu este altceva decit o alta religie sforaitoare care te zombifica bazata pe minciuna de sine si inchipuiri dracesti
Vechi 24.10.2010, 23:04:09
Senior Member

Implicit

Florin Ghiulbenghian de era mare in masoneria romana a facut o afirmatie in care a zis ca marele maestru al MLNR (marii loje nationale a Romaniei) dl Chirovici "a pus masoneria la remorca lui Basescu".
http://old.cotidianul.ro/maestrul_fl...cu-103585.html

Din cate am inteles dl Florin Ghiulbenghian deocamdata nu mai face parte din MLNR este suspendat.
:)
Vechi 24.10.2010, 23:06:27
Senior Member

Implicit

Asa fratilor fiti "patrioti" lucrati aci in Romania pe 100-200 euro ca slugi la toti ciocoii posedati de draci!
Sau fiti intelepti ca serpii si blanzi ca porumbeii si plecati la munca prin Cipru,Anglia,Norvegia etc.
(la munca cinstita normal)
Nu faceti greseala sa mergeti prin Italia sau Spania la munca.
Credeti ca legionarii si neo-legionarii care va indeamna acu de zor sa ramaneti in Romania nu au fost tot ceva ordin cavaleresc sau combinatie intre masonerie si ordin cavaleresc?
Ia uitati aci:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=11004
Cam ciudat cum legionarii pe de o parte faceau expozitii anti-masonice iar pe de alta parte unii ca Radu Gyr,mare in ML compuneau poezii laudative pentru cruciati:
http://agonia.ro/index.php/poetry/91248/index.html
Sau cum dl Tudor Gheorghe,al carui tata a fost unul din apropiatii dlui Zelea Codreanu (a scos si o carte in cinstea lui Zelea Codreanu tatal dlui Tudor Gheorghe) are melodii numite "Sufletele fostilor zidari" (zidar - mason daca traduci in franceza):
http://www.crestinortodox.ro/colinde...dari-1942.html
(I. Sufletele foștilor zidari
Și-au luat mistriile în cer
Și-au zidit o moară de ninsori
Pentru cei de-acasă, leru-i ler…
Sufletele foștilor zidari
Și-au luat mistriile în cer
Și-au zidit o moară de ninsori
Pentru cei de-acasă, leru-i ler
...
...
II. Și zidarii morți din univers,
Ca și cum ar fi printre străini
Către țara unde s-au născut,
Macină și tot trimit lumini!

Vor să-și facă poate case noi
Din bănuții câștigați în cer
Unde au zidit și-au văruit
Moara care ninge, leru-i ler…)
Cand nu mai vorbeste in public Horia Sima spune si adevarul despre Mota si Marin ca au fost urmasi ai vechilor cruciati,cruciati si ei:
http://www.miscarea.net/1-cultul-dela-majadahonda.htm
Iar IPS Anania ne zice ca vazuse si "reversul medaliei" cat a fost in "Fratiile de cruce" si arata si modul de recrutare al ML identic cu al masoneriei:
erai selectat si erai contactat de legionari iti era expusa din invatatura lor si apoi erai intrebat daca vrei sau nu sa fii inscris la fratiile de cruce,daca erai tanar:
http://www.youtube.com/watch?v=-9JPz...layer_embedded

Last edited by mihailt; 24.10.2010 at 23:28:51.
Vechi 25.10.2010, 01:17:28
Senior Member

Implicit

Nu am zis nicaieri sa pleci definitiv din Romania dar odata cu intrarea Romaniei in UE romanii au drept oficial de munca in majoritatea tarilor UE.
Te duci muncesti strangi bani si te intorci in Romania.
Asa o sa fie si cei din Romania fortati sa plateasca salarii decente.
Vechi 25.10.2010, 02:54:48
Senior Member

Implicit

Asta cu tineri pentru Romania e program UE!
http://www.uncjr.org/tpr.php?id=359
Pai ce mai fratilor nu stiti cine a fondat UE?
Catolicii!
Vedeti ca zice IPS Hristodulos de a fost inainte primat al BO Greaca intr-un articol (articolu e despre altceva dar important ca se arata cine a fondat UE):
http://www.orthodoxengland.org.uk/oeeurflg.htm

Adica acum daca romanii au drept oficial de munca in majoritatea statelor
UE sa nu mearga acolo sa castige niste salarii bune,sa isi ajute familia,sa isi educe copii cum se cuvine,sa puna si bani deoparte,sa isi mai aranjeze casele,sa traim din pomana inselatilor de draci de la UE catolici data in bataie de joc!
(la asta ma refer:
http://www.ziaruldevrancea.ro/index.php?articol=52583)

Nu vedeti cum dracii ii inseala tot sa prigoneasca si sa impileze sarmanul nostru popor roman?
Pai in istorie vedem cum fanariotii de la greci,turcii,rusii,austro-ungari,germanii toti acesti inselati de draci au venit sa suga sangele bietului nostru popor roman!

Si acum vor sa insele pe romanii nostri sa nu se duca sa munceasca in UE cinstit sa faca concurenta pe piata muncii acolo populatiilor native,sa stea pe pomana aruncata in bataie de joc de acesti inselati de draci.
Vechi 25.10.2010, 16:40:56
Senior Member

Implicit

E foarte bine ca romanii sa mearga la munca in Europa .
Acesti romani sa marturiseasca adevarata credinta crestin ortodoxa miloasa,toleranta,smerita,blanda etc vis-a-vis de:
- absurditatea catolica plina de anateme si de invatatura despre tot felul de dusmani naluciti dintre semenii nostri cand adevaratii dusmani sunt pacatele noastre si dracii
-absurditatea fundamentalista a grecilor care nu prea mai seamana a crestin ortodoxie ci mai mult a catolicism.
Si asa sa se fondeze crestin ortodoxie (adevarata) si pentru fratii nostri de alte neamuri din Europa.
Vechi 26.10.2010, 22:44:49
TINERI PENTRU ROMANIA's Avatar
TINERI PENTRU ROMANIA TINERI PENTRU ROMANIA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.08.2010
Locație: Mai multe localități
Implicit

Emigrarea?! Hm...
Deschideți ochii ca să nu greșiți!

Tomescu Ionuț
Vechi 31.10.2010, 16:30:08
TINERI PENTRU ROMANIA's Avatar
TINERI PENTRU ROMANIA TINERI PENTRU ROMANIA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.08.2010
Locație: Mai multe localități
Implicit

DE CE SĂ LUĂM ATITUDINE?

Țara, viitorul ei și al nostru ne privesc pe toți.

Nu e ușor să iei atitudine pentru că vei fi copleșit cu tot felul de invective.

Cineva trebuie totuși s-o facă...
Viața e o luptă. Cine nu luptă nu merită să trăiască.

Renunțarea la tăcere e o datorie pentru că în prezent a tăcea înseamnă a trăda.
Renunțarea la tăcere mai înseamnă și refuzul terfelirii a tot ce e românesc.

Nu trebuie să ne lase indiferenți o Românie ale cărei valori sunt călcate în picioare.

Cel care ia atitudine este un element esențial în mecanismul redresării unei națiuni. El este simbolul ireproșabil de care se teme o lume coruptă.
Cel care ia atitudine e prezent, hotărât, motivat și aducător de speranță în marasmul organizat în care trăim.

Afirmarea hotărâtă a propriului punct de vedere în sensul apărării valorilor noastre naționale, a identității noastre este un act simplu și onorabil. Ea reprezintă exteriorizarea sentimentelor celor mai profunde de apartenență la națiunea noastră. Ea este totodată o reacție, un contraargument la teze antiromânești și false ideologii.

Transmiterea unui mesaj pe un sait nu e anodină, aceasta înseamnă transmiterea părerilor proprii, a argumentelor proprii, te faci auzit într-un „schimb” de idei.

Nu trebuie să-ți strigi sus și tare părerile ci trebuie să convingi. Argumentarea eficientă se face într-un limbaj corect, clar, civilizat și potrivit temelor abordate.

Puterea argumentației e dată și de puterea convingerilor. Trebuie să-ți iubești sincer țara și neamul și să dorești să transmiți mai departe moștenirea de la strămoși în ciuda tuturor loviturilor pe care le primești. N-ai nevoie de violență ci de forță.

Pârvu Ana Maria
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ajutati o famile aflata intr-um mare necaz!! gadescum Umanitare 1 24.01.2009 19:48:25