Sa nu raspund urarilor voastre mi se pare lipsit de respect din partea mea. Multumesc tuturor celor care mi-au simtit lipsa, fie ea buna sau rea. Cateodata e nevoie si de exemple rele in viata noastra, pentru a ne intelepti. Eu sunt unul dintre cei care supar de multe ori, dar luati-o ca pe o incercare sau test de rabdare. Suportati-ma asa cum sunt, iar cand nu mai puteti, luati-o de la capat!...
Dorina, nu stiu daca merit atata bunatate... O prietenie se castiga extrem de greu, iar eu n-am facut nimic sa merit prietenia ta. Multumesc oricum si as vrea sa cred ca nu-ti raman dator.
Toate ni se intampla cu un scop, iar "tacerea" mea a fost in mare masura benefica. Nu promit sa scriu prea des. Dar revenirea Parintelui Gheorghe m-a facut sa intru si sa-l incurajez cu un "Bun venit!", chiar daca si mie si dumnealui ni se mai pune pata sau descoperim brusc ca suntem mai folositori tacand decat implicandu-ne! (Iertare, parinte, ca am indraznit sa ma aseman intrucatva, eu, pacatosul).
Pana una-alta, Dumnezeu sa ne intareasca in dreapta-credinta si sa reusim cu rabdare si intelepciune sa trecem peste momentele delicate care nu ma indoiesc ca vor fi din abundenta!...
|