![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnevoastra aveti vreo dovada din Biblie sau din Sfanta Traditie care sa confirme ceea ce spuneti? Sau cunoasteti vreo situatie in Istoria Bisericii cand un apostol a propovaduit evanghelia in alte limbi? Daca da, prezentati-le si abia apoi faceti paralela intre apostoli si penticostali. Last edited by Penticostalmantuibil; 12.10.2010 at 00:03:16. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ghemis, convingerile mele sunt puternice se bazeaza pe mai mult decat vorbe, anume pe lucruri practice. As avea multe de zis dar le pastrez pentru mine. Motivul? Nu vrea nimeni sa le auda, ci numai sa le combata. In ultimul timp am devenit foarte tacuta si pastrez comorile pentru mine si pentru cine le cauta sincer. Poate gresesc, dar nu mai gasesc puterea sa vad cum se loveste cu piatra in ce am eu sfant [cred ca stii cum e]. In plus, nu am nimic de demonstrat nimanui. Viata mea spirituala este intre mine si Domnul. Numai Lui ii voi da socoteala de ea. In rest, ma stradui sa fac si eu binele cum pot. Mai mult nu pot decat pot, dar continui sa ma silesc...
Sa ai pace!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1 Corinteni 14:4 *Cine vorbește în altă limbă, se zidește pe sine însuși; dar cine prorocește, zidește sufletește Biserica. 1 Corinteni 14:4 *Cel ce grăiește într-o limbă străină pe sine singur se zidește, iar cel ce proorocește zidește Biserica. |
|
|||
|
|||
![]()
De fapt nu poate sa-ti arate pentru ca e putin cam banat.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
nu cred ca asta e vreun impediment .. poa` sa-si deschida un cont nou..
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|