![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si in limba germana exista expresia: "Ich werde katholisch", in traducere mot-a-mot inseamnand "Voi deveni catolic", dar care in fapt inseamna "innebunesc". In cazul acesta nici cuvantul "catolic" sa nu-l mai folosim?!? Vedeti?!? E preferabil sa privim cu ochiul cel bun, si sa nu tinem cont de mustele de pe palarie. Last edited by Miha-anca; 12.10.2010 at 16:28:06. |
|
|||
|
|||
![]()
Haideti, doamna, sa nu ne mai ascundem dupa deget cu analize semantice.
Cuvantul "papistas' are, in limba romana, o conotatie peiorativa. Punct. 99% din cei care il folosesc il folosesc pt. a-si exprima dispretul, antipatia, superioritatea, dezaprobarea pentru Biserica de rit roman a lui Isus Cristos. Ia aratati-mi si mie unde ati gasit acest cuvant in texte catolice ?! |
|
|||
|
|||
![]()
Deci cam asta ^ este unul dintre motivele pentru care nu imi doresc o religie; prea multe patimi inutile si pierdem esenta pacii, care este o Persoana, anume Hristos.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Crestinismul este tocmai aceasta religie,a pacii ,a intelegerii,in care fiecare sa dea in smerenie intaietate celuilalt. Si oricine il va face prost sau nebun pe fratele sau sa fie judecat ca un ucigas de suflet. Vedeti ! Nu se spune pentru care motiv ai dreptul sa iti jignesti aproapele.Ci pentru oricare motiv ai face-o ,e ca si cum i-ai fi luat viata.Caci tocmai asta i-ai si luat:speranta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Doriana, la tine scrie "alta confesiune"... sa inteleg ca nu este o religie?!? Atunci ce este? Sau mai bine zis, ce ai vrut sa spui?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce voiam sa spun e ca nu caut o religie, ci o Persoana, anume pe Hristos. Am o religie asa cum am o nationalitate. Nu pot sa nu am, trebuie sa apartin de undeva. Am partasie cu anumiti crestini care se numesc penticostali, deci ma numesc si eu ca ei. Dar nu fac un scop din religia mea.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 15.10.2010 at 09:41:11. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu caut nicio religie pentru ca o am si nu pot decat sa-mi arat recunostinta fata de Dumnezeu pentru minunea pe care a facut-o cu mine- nu-mi mai trebuie nimic, imi ajunge Ortodoxia!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Comparatia este fortata, sunt destui care au 2 cetatenii, dvs. nu puteti avea 2 religii!
Si pe ce motiv logic exista o legatura intre nationalitate si religie? Dar cu alti crestini de ce nu aveti partasie? adica numai cu penticostali? de ce? |
|
|||
|
|||
![]()
Am si cu ceilalti; pe forum, de exemplu si in biserici. Dar stau mai mult pe la penti pentru ca aici m-a asezat Dumnezeu. Trebuie sa stai pe undeva...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu bine! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imi doresc sa am casa mea! | cred_cu_adevarat | Generalitati | 127 | 04.09.2013 20:42:35 |
Doresc un raspuns urgent! | ecaterina7 | Botezul | 45 | 24.12.2011 21:13:54 |
Ce imi doresc de la sf nicolaie | ionut12 | Generalitati | 4 | 07.12.2010 09:20:38 |
doresc un sfat | mikiuasa | Rugaciuni | 13 | 03.08.2007 21:26:29 |
doresc un sfat | mikiuasa | Rugaciuni | 0 | 20.01.2007 08:33:31 |
|