![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci, sa-l aparam nu e voie.
Banuiesc ca nu e voie nici sa-l atacam. Dar asa, in general, ne dati voie sa vorbim despre el ? Ca sa nu fim penibili. De fapt, doamna, ceea ce incercam sa aparam este ascultarea de Biserica, nu neaparat de persoana Patriarhului Daniel. Va deranjeaza daca un catolic isi permite sa critice atitudinea unor credinciosi ortodocsi, si se mai intampla sa aiba si argumente ? Dar catolicii, penticostalii, baptistii, ce sa spuna, ca sunt porcaiti si anatemizati in fiecare zi de coreligionarii dumneavoastra ?! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In rest, ceea ce numiti "a porcai", sunt de fapt incercarile ortodocsilor de a va lumina, caci nu vin cu acuze, ci isi argumenteaza f amanuntit afirmatiile - pe care, constat cu tristete - ca nici nu le cititi. Dar daca percepeti incercarea acestora de a va lumina ca pe o "porcaire", atunci ii rog pe colegii ortodocsi sa se retraga, caci intentia nu este de a va deranja, de a va insulta, etc. ci de a va aduce adevarul, care s-a pastrat nealterat in BO. Noi credem, in naivitatea noastra, ca odata ce vreti sa ne unim Bisericile, va intereseaza si ceea ce cred cei cu care vreti sa va uniti. Dar daca acest lucru va este total indiferent, atunci ar fi bine sa va luati ramas bun si de la unire. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar cand alt user ma trateaza drept "minte de maț" - eu, prostul de mine, n-am înțeles că din dragoste și dorință de unire mi s-a spus așa... În ceea ce privește interesul și nivelul de cunoaștere pe care îl avem fiecare pentru biserica celuilalt, ce să vă spun. Interesul meu față de Biserica Ortodoxă se poate vedea și din faptul că îmi petrec aproape la fel de mult timp aici cât pe forumurile catolice. Interesul dumneavoastră pentru Biserica Catolică se poate vedea din faptul că nici n-ați știut ce posturi, sărbători, rânduieli și Sfinți țin greco-catolicii sau în ce fel își fac cruce. Dar, de la înălțimea cunoștințelor dumneavoastră, criticați fără încetare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu am gasit nicaieri scris "Inselat de draci" sau "minte de mat"; cred ca inventati. In ceea ce priveste BGC,am citat strict din cartea Pr. Staniloae. N-am cuvinte, ce rau intentionat sunteti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In ce priveste apelativul "minte de maț", acesta, direct la adresa mea, i-a aparținut userului colaps, dar a fost stersa impreuna cu mai multe posturi ale acestuia dupa ce l-am raportat adminului. Acuma să nu înțelegeți că mă victimizez, dar nici nu pot lăsa fără răspuns acuzația dumneavoastră (ce-i drept, destul de voalată) că aș minți. In fond ce susțineți dumneavoastră, că în această secțiune nu s-au făcut atacuri, acuze nefondate și remarci necivilizate la adresa Bisericii Catolice ?! Haideți să fin serioși. Referitor la BRU, poate ar fi bine sa nu va dati cu parerea doar in temeiul unei carti citite, fie ea si de Parintele Staniloae. Exista biserici unde orice persoana de buna credinta, interesata sa se informeze, are acces. Exista site-ul BRU, precum și site-uri ale parohiilor si diecezelor greco catolice, articole pe wikipedia și altele asemenea. Last edited by Erethorn; 13.10.2010 at 01:09:36. |
|
||||
|
||||
![]()
Am citit ultimele postări. Concluzia pe care o trag din ce a scris cu perspicacitate Sherlock Holmes este că cei care îl socotesc pe patriarh vândut, eretic, mason și apostat sunt precum profeții. Iar patriarhul cu toată ierarhia, precum arhiereii Ana și Caiafa. Bine că sfințiile lor nu citesc profețiile noastre de pe forum, să vadă cum Duhul adevărului grăiește prin noi !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pt. conducatorii de oricefel , dar cel mai important pt. patriarh precum si pt. regele Mihai, de exemplu, nu exista mai multe cai de a vietui , ci doar una singura : ori se jertfesc pt. cauza pt. care si-a vindut sufletul , adica pt. cea pt. care au jurat, ori renunta si pleaca precum ursul cu coada intre picioare . Nu exista varianta in care sa tradezi un pic, sa minti un pic, sa apoataziezi un pic si sa ramii in aceiasi demnitate . Asa ceva este exclus . Atunci cind ai ales trebuia sa fi cu multa constiinta si frica !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu Duhul Adevarului graieste prin noi , ci faptele lor ! Sunt la vedere si nu trebuie sa fi prea profund sa le intelegi. Au dezamagit . Mai mult, faptele lor au fost aratate inca inainte de alegerea noului patriarh de catre cei din M Athos..Oamenii n-au facut decat sa astepte implinirea profetiei .. Nici nu-i mai judec, caci ni i-a dat Dumnezeu pt necredinta noastra. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
sa respectam parerile celorlalti | Mirela0110 | Generalitati | 68 | 12.12.2010 14:44:13 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Are budismul asemanari cu crestin ortodoxia?Parerile fratiilor voastre | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 45 | 31.03.2010 19:37:22 |
|