![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Vedeti de dl Gelu Voican Voiculescu aci:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Gelu_Voican_Voiculescu Chiar dansul marturiseste ca avea carti de ezoterism. "Motivele presupuse ale arestării sale sunt, după Gelu Voican, faptul că avea xeroxate zeci de cărți pe teme legate de ezoterism și de aspectele inițiatice ale societăților secrete." Acum nu stiu daca o fi neaparat vorba de masonerie,asa zic si cei din MISA,dar cei de la MISA sunt inselati de draci. Mie mi se pare ca e vorba aci de altfel de societati secrete(decat masoneria),ordine cavaleresti poate, ca Voican Voiculescu provine dintr-o familie cu "sange albastru" (cum vedeti pe wikipedia din familia printului Mihail Sturdza).
|
|||
|
|||
![]()
A spune ca P apa Benedict se face vinovat ca a facut parte din hitlerjugend ar fi cam acelasi lucru cu acuzarea tuturor celor care au fost soimi ai patriei si pionieri inainte de 89".Are vre-o relevanta?Din contra acel om a ajuns pastorul multor milioane de oameni..Poate peste un miliard..Iar asta nu se poate face fara har.Eu sunt Ortodocs dar familia tatalui meu convertit ortodocs este catolica de aceea desi consider ortodocsia dreapta credinta respect ceea ce cred ei.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Papa Benedict | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 243 | 30.06.2017 16:53:34 |
poti avea parte de ajutorul sfintilor??????? | patricia2006 | Rugaciuni | 13 | 09.08.2014 00:40:43 |
Papa Benedict contesta Biblia? | dianagroza | Biserica Romano-Catolica | 27 | 05.02.2011 21:07:36 |
Copiii nebotezati au parte de slujba inmormantarii? | manuela_m | Intrebari utilizatori | 4 | 21.08.2010 18:23:53 |
Comunicat de presa - PF Daniel nu a facut si nu face parte din nicio loja masonica | Marius247 | Intrebari utilizatori | 1 | 17.05.2010 18:51:11 |
|