![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu este nici o erezie acest lucru oricate semne de strigare plasatzi, stimate Iosif, pentruca nu doar in Biserica te afli in Duh si adevar, ci se poate intampla si acasa, la servici, afara si ... oriunde... se afla doi dreptcredincioshi care mai si iubesc si iarta fiindca si Domnul e posibil sa se afla cu ei. |
|
|
|||
|
|||
|
Niciun crestin ortodox nehirotonit nu are acelasi statut cu preotul! Preotul este investit cu putere mare, randuit de Dumnezeu spre o slujire inalta.
Nu am aruncat nicio anatema! Am atras doar atentia ca dpdv ortodox ceea ce ai afirmat este o erezie. Poate ca tu nu esti ortodox si atunci ai alt punct de vedere, pe care eu ti-l respect, insa nu voi putea fi de acord cu el. Biserica nu inseamna doar cladirea propriu-zisa, ci inseamna comunitatea ca atare, inseamna ascultare, etc. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sper ca nu v-am suparat cu micile mele "erezii" pana acolo incat sa va pierdetzi stilul, care trebuie sa marturisesc, ma linishteshte.:satisfied: |
|
|
|||
|
|||
|
Se cuvinte atunci, frate vsovi, nici sa nu facem afirmatii pentru care nu avem pretentii de argumentare, nu de alta, dar nu ne putem permite sa afirmam lucruri de care nu suntem siguri. Stii ca marturisirea noastra ia nastere dupa ce am ascultat in prealabil. Aceasta este conditia marturisirii.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu credeti ca tinerii sunt cea mai neglijata categorie sociala? Chiar si de catre Biserica!
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai cine mai are timp de ei:)?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Judecind dupa modul in care multi copii isi trateaza parintii in ziua de azi, singura salvare mai sunt azilele de batrini, la fel ca in America(in Eu mai exista respect cit de cit), acolo in SUA insa, marea majoritate de abia asteapta sa-i bage pe parinti in azile, sa scape de ei,... fereasca Dumnezeu!, si de aceea industria constructiilor de azile este in floare
|
|
|
|||
|
|||
|
Stie cineva care era relatia dintre Biserica si tineri intre cele doua razboaie mondiale? Era o alta lume pe atunci, pana n-au navalit barbarii de comunisti si au distrus ce era bun. Se facea religie la scoala? Pana in ce clasa? Cine preda religia la clasa?
|
|
|
|||
|
|||
|
tocmai de aceea, cozia, pt k la vremea potrivita n-au avut timp de tinerii lor... de fapt nu k n-au avut, ci n-au vrut.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| tinerii | cristiboss56 | Generalitati | 22 | 07.11.2025 17:04:56 |
| Pentru tinerii care au probleme cu babutele din biserica | eduardd | Reguli in Biserica | 21 | 22.09.2010 15:33:14 |
| tinerii de azi | ionyk | Generalitati | 34 | 22.03.2010 21:06:25 |
| Copiii, tinerii si Biserica | irina77 | Generalitati | 16 | 21.10.2007 00:09:38 |
| DIALOG CU TINERII | Laurentiu | Generalitati | 8 | 11.12.2006 02:00:59 |
|
|