Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.10.2010, 21:49:01
coldworld coldworld is offline
Banned

Data înregistrării: 14.10.2010
Religia: Ortodox
Implicit

pe ce te bazezi cand spui toate acestea?
Reply With Quote
Vechi 15.10.2010, 00:12:32
Adrinskaia Adrinskaia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.04.2010
Implicit

Bre, oameni buni, daca va apucati cumva de citit Primejdiile obedientei din Descifrarea comportamentului uman, fereasca sfantul s-ajungeti la concluzia ca e nitica nevoie de curatenie in lumea aceasta, bre, un botez de foc ar fi taman bun ca prea s-o pus bine schiopu' calare pe orb si-abia mai sufla bietu' nost' pamant, si nu de alta, da astia ar fi in stare sa-l vanda pa un leu la extraterestrii acusica-acusica.
Reply With Quote
Vechi 15.10.2010, 07:04:17
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dana23 Vezi mesajul
Dragii mei crestini si iubitori de DUMNEZEU,ne asteapta zile negre.Cei ce iau in deradere aceste acte demonice ,se va lepada de Dumnezeu si de botezul primit la nastere. Sunt foarte multe motive care ne determina sa nu acceptam semnul demonic.1 .vom fi asemeni obiectelor sau alimentelor care se cipuiesc la casele de marcat. 2-nu va mai exista liberul albitru. 3- vom fi niste robotei in slujba ......lui satan.3 nu vom mai putea face semnul sfintei cruci si de aici lepadarea de credinta.4-vom fi niste- legume= manipulate- 5. s-a depistat ca acest cip este cancerigen chiar si impantat.Cel ce si-a pus acest semn pe frunte precum animalele (la urechi) sau pe mana(chipurile ca asa este mai modern si pentru a usura identitatea -o porcarie) nu va mai gasi mantuire in veci.Cu timpul se vor retrage banii de pe piata (e nu vor exista decat virtual prin acest cip). Acesti bani vor fi doar numere (nu vor exista monezi sau bancnote).Anticristul va face semne si minuni asemeni lui IISUS si multi vor crede ca este Mesia. I .se vor inchina popoate intregidar mai tarziu nu vor gasi decat dezamagire caci ENOH SI ILIE il va demasca. O sa vai mai spun si data viitoare multe alte lucruri interesante. Sa nu credeti ca e vreo nascocire de-a mea.Sunt niste carti sfite care din pacate n se gasesc prea usor.Sper sa nu ma luati in ras -si ma refer la cei rautaciosi care nu au nicio treaba cu adevarata credinta.DOANE-AJUTA!
Vino, surioara Dana, ca e nevoie de oameni care au inteles primejdia in care se afla crestinii in zilele noastre. Primejdii din exterior, primejdii din interior, iar lumea doarme in papuci si-i lauda pe cai pe care ar trebui sa-i compatimeasca si invers.
Reply With Quote
Vechi 15.10.2010, 09:27:55
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Implicit

As vrea sa-mi explice si mie cineva, cu argumente serioase (dar scurt, va rog, fara linkuri) cum anume un cip, fie el si imlplantat, ne poate deposeda de liberul arbitru, care face parte din chipul lui Dumnezeu in om?
Vechi 15.10.2010, 10:08:43
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
As vrea sa-mi explice si mie cineva, cu argumente serioase (dar scurt, va rog, fara linkuri) cum anume un cip, fie el si imlplantat, ne poate deposeda de liberul arbitru, care face parte din chipul lui Dumnezeu in om?
Carl Sanders, seful unei echipe de 100 de savanti, care a creat microcipul, spune ca a fost creat pentru a identifica traficantii de droguri. Deci se implanteaza sub piele si omul este monitorizat oriunde se duce si orice va face. Dupa ce l-a creat a aflat ca urmeaza sa fie implantat oamenilor in masa. Cand si-a dat seama ca el a fost omul care a creat semnul fiarei s-a intors cu pocainta catre Dumnezeu. Acum a plecat la Domnul, dar a ramas marturia lui. Desi nu vrei link-uri, o postez totusi pentru altii.
El explica mult mai bine din ce este format acel microcip, cum actioneaza, cum ingradeste libertatea omului si de ce e semnul fiarei.

http://www.youtube.com/watch?v=OEkCqwPy9vY - partea 1

http://www.youtube.com/watch?v=8ltj_...eature=related - partea a2-a

http://www.youtube.com/watch?v=cBVxy...eature=related - partea a 3-a

http://www.youtube.com/watch?v=_xabF...eature=related - partea a 4-a

s.a.m.d.

E o marturie mai lunga, despre microcip incepe sa vorbeasca mai in detaliu in partea a treia.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14

Last edited by Doriana; 15.10.2010 at 10:16:15.
Reply With Quote
Vechi 15.10.2010, 15:11:59
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Carl Sanders, seful unei echipe de 100 de savanti, care a creat microcipul, spune ca a fost creat pentru a identifica traficantii de droguri. Deci se implanteaza sub piele si omul este monitorizat oriunde se duce si orice va face. Dupa ce l-a creat a aflat ca urmeaza sa fie implantat oamenilor in masa. Cand si-a dat seama ca el a fost omul care a creat semnul fiarei s-a intors cu pocainta catre Dumnezeu. Acum a plecat la Domnul, dar a ramas marturia lui. Desi nu vrei link-uri, o postez totusi pentru altii.
El explica mult mai bine din ce este format acel microcip, cum actioneaza, cum ingradeste libertatea omului si de ce e semnul fiarei.

http://www.youtube.com/watch?v=OEkCqwPy9vY - partea 1

http://www.youtube.com/watch?v=8ltj_...eature=related - partea a2-a

http://www.youtube.com/watch?v=cBVxy...eature=related - partea a 3-a

http://www.youtube.com/watch?v=_xabF...eature=related - partea a 4-a

s.a.m.d.

E o marturie mai lunga, despre microcip incepe sa vorbeasca mai in detaliu in partea a treia.
Multumim frumos, Doriana!

Merita intr-adevar sa vedeti marturia celui care a conceput acest dispozitiv incepand cu anii '70 incoace. Este impresionant sa auzi aceste lucruri din gura celui care a facut asta nestiind planurile celor care i-au dat comanda. Foarte interesant este momentul cand, dupa ce ulterior a devenit crestin, a citit capitolul 13 din Apocalipsa si si-a dat seama despre adevaratul scop al proiectului. Au investit un milion de dolari ca sa vada care sunt zonele cele mai bune pentru a realimenta bateria cu litiu - adica pe mana sau pe frunte. Carl Sanders a participat la intalnirea de la Luxemburg, la care s-a pus problema cum sa ne faca sa-l acceptam...

Eu am ajuns la partea a 10-a, insa uitati-va macar la fragmentele 3-7. Nu e vorba despre un documentar "clasic" despre semnul fiarei, cu imagini statice, subtitrare si muzica bizantina pe fundal, ci marturisirea plina de regret a unui savant care a lucrat la acest microechipament, care ne dezvaluie fara frica lucruri aflate direct din "interior" si care ar fi trebuit sa ramana secrete (incepand cu partea a 10-a).

Ascultați Noul Testament ortodox online.

Last edited by Florin-Ionut; 15.10.2010 at 15:14:13.
Reply With Quote
Vechi 15.10.2010, 15:41:05
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Au investit un milion de dolari ca sa vada care sunt zonele cele mai bune pentru a realimenta bateria cu litiu - adica pe mana sau pe frunte.
Astea sunt povesti de adormit copii. Pentru ce a dat un milion de dolari? Ce poti face cu un milion de dolari? multe !!!
Nu era mai simplu sa consulte un medic sau o carte de medicina, doar se stie demult temperaturile zonelor din corp?
Reply With Quote
Vechi 15.10.2010, 15:57:22
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de coldworld Vezi mesajul
Astea sunt povesti de adormit copii. Pentru ce a dat un milion de dolari? Ce poti face cu un milion de dolari? multe !!!
Nu era mai simplu sa consulte un medic sau o carte de medicina, doar se stie demult temperaturile zonelor din corp?
Era vorba de zonele corpului care-si schimba cel mai rapid temperatura ca sa se poate incarca bateria de litiu.
Inteleg ca nu acorzi credit decat propriei minti, dar macar lasa-i si pe altii sa asculte si sa hotarasca, nu-i mai incurca mai ales cand nici nu stii despre ce e vorba. Nu-i musai sa spui ceva cand nu ai ce, caci se vede ca nici macar nu ai ascultat si ai raspuns dupa ureche. Omul asta are in el mult mai multa stiinta decat mine si tine la un loc.

Florin-Ionut, m-as bucura sa va foloseasca . Si pentru mine a fost o revelatie cand am gasit casetele cu el. Totul e atat de clar... Doamne ajuta!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 15.10.2010, 16:00:46
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Era vorba de zonele corpului care-si schimba cel mai rapid temperatura ca sa se poate incarca bateria de litiu.
Punea un simplu senzor termic si imediat vedea. Pt ce a cheltuit un milion de dolari? Nu vedeti ca e cusuta cu ata alba toata treaba asta?
Reply With Quote
Vechi 15.10.2010, 16:00:47
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de coldworld Vezi mesajul
Daca o sa urmaresti putin incepand cu partea a treia, o sa vezi ca ma intai CIA & FBI au venit cu un proiect in care cereau un dispozitiv de urmarire pentru a fi folosit in transporturile de medicamente / droguri. Apoi le-au cerut sa miniaturizeze chestia pentru a fi implantata in animale, pentru urmarire. Asta s-a petrecut intr-un timp foarte lung, fiind vorba de cercetare si de un design original, intr-o perioada in care si calculatoarele erau la inceputul erei lor. Mai apoi, pentru a fi implantat in om, era nevoie de un sistem de mentinere a energiei de alimentare, deci ei au optat pentru un micro-acumulator cu litiu, reincarcabil prin variatiile temperaturii mediului in care e depus dispozitivul. Acel milion de dolari, de la bugetul SUA, a fost folosit intr-un timp indelungat pentru a aduna statistici si masuratori - vorbim de cercetare aici, incat cei 100 de ingineri responsabili cu proiectul au pierdut multa vreme numai sa analizeze datele. Asa acu ajuns la concluzia ca mana dreapta (pantru ca majoriatea suntem dreptaci) si locul din mijlocul fruntii de sub par sunt au variatiile cele mai mari si mai dese de temperatura.

In timp ce scriu urmaresc "capitolul" 12, in care tipul ne explica in ce fel 666 este continut in acest microcip: pentru ca arhitectura sistemului este de tip boolean si se bazeaza pe trei grupuri de cifre pe cate 6 biti. Uita-te si intereseaza-te pentru mai multe detalii. Omul asta stie ce zice, insa nu multi il pot intelege pe el. Ideea este sa priceapa mesajul cel mai important, anume ca trebuie sa refuzam implantul a carui implementare si folosire devenise o realitate inca din 1997, anul filmarii discursului sau public catre romani (probabil catre diaspora din State).

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Tragedie in Germania Hector Stiri, actualitati, anunturi 27 09.08.2013 10:09:09
Preoti pentru Germania Ion Pop Sectiune dedicata profesorilor de religie 55 17.06.2013 11:38:52
Xcellcenter, Germania LapetiteMoc Stiri, actualitati, anunturi 13 24.04.2011 21:39:34
noile buletine cu nr 666 varia Generalitati 34 24.01.2011 13:59:46
Buletine biometrice? colaps Generalitati 81 05.10.2010 11:08:49