![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc pentru informare,era ceva cu adevarat ciudat si chiar ma ingrozit,si mai ales ca pe oricine am intrebat si le-am aratat a zis acelasi lucru: "NU AM VAZUT ASA CEVA "....si chiar m-a speriat.
Doamne Ajuta |
|
||||
|
||||
![]()
Alte opinii?
|
|
|||
|
|||
![]()
In timpul eclipsei de luna, satelitul nostru pare "rosu".
|
|||
|
|||
![]()
Ar fi doua feluri de motive aici: unul din punct de vedere stiintific, iar al doilea din punct de vedere religios. Bine ar fi sa analizam un pic situatia pentru a nu cadea in inselare si sa ajungem ne mintim singuri
Lumeste: -De obicei din cate am observat eu, luna capata acea culoare pe care o descri tu la eclipsa. Din cate vad observatorul astronomic nu a confirmat nicio eclipsa de luna in perioada asta. -Luna mai apare rosie atunci cand rasare(deasupra liniei orizontului); pare mai mare si mai rosie din cauza fenomenelor de reflexie si refractie a luminii care trece prin atmosfera -sau mai poate aparea rosie din simplul fapt ca in atmosfera este fum sau praf Toate acestea le gasesti mai explicit aici: http://www.universetoday.com/19969/red-moon/ Duhovniceste poate fi intr-adevar vorba de o minune, in cazul in care cele enuntate mai sus nu se justifica sub nicio forma. Dupa parerea mea ar putea fi considerata minune sau semn chiar daca s-ar fi intamplat din cauze naturale; toate se intampla cu un scop. Sa-mi fie cu iertare daca mai exista si alte cauze naturale sau nu; nu am de unde stiu. Doamne ajuta! |
|