Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.07.2013, 16:45:30
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alex251012 Vezi mesajul
Insa sunt sigur ca tine de noroc , de destin chestia asta.
Noi putem fi ceea ce ne dorim ..dar cu siguranta partenerul are optiunile lui .
cand dai peste un om care stie sa iubeasca...totul pare banal...cand nu..totul e in ceata, si nu stii pe ce lume te aflii exact.

alexandru_constantin1981@yahoo.com
Nu exista noroc sau/si destin.
Ti se pare banal un om care iubeste atunci cand tu nu sti sa iubesti si sa apreciezi dragostea.
Reply With Quote
Vechi 28.07.2013, 00:17:11
alex251012 alex251012 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 27.07.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Parascheva16 Vezi mesajul
Nu exista noroc sau/si destin.
Ti se pare banal un om care iubeste atunci cand tu nu sti sa iubesti si sa apreciezi dragostea.

M-am exprimat gresit.. 'totul pare foare clar foarte normal atunci cand intalnesti omul potrivit .
Am vazut femei care stiu sa isi iubeasca prietenul , sotul insa eu nu am avut parte de asa ceva niciodata desi am oferit totul in relatiile mele.
Reply With Quote
Vechi 28.07.2013, 03:18:13
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de alex251012 Vezi mesajul
M-am exprimat gresit.. 'totul pare foare clar foarte normal atunci cand intalnesti omul potrivit .
Am vazut femei care stiu sa isi iubeasca prietenul , sotul, insa eu nu am avut parte de asa ceva niciodata desi am oferit totul in relatiile mele.
... atunci incearca sa dai mai putin, caci si in relatiile interumane actioneaza o lege, si anume 2. lege a termodinamicii:
Cand doua corpuri sunt diferit de calde, caldura merge de la cel mai cald la cel mai rece.
Cu alte cuvinte: cel care iubeste mai putin, sau cel putin nu arata ca iubeste, primeste mai mult.
Reply With Quote
Vechi 16.10.2010, 02:43:12
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ap2010 Vezi mesajul
De depresie nu scapi cautand neincetat in jurul tau un sot care trebuie sa apara, si repede,dimpotriva procedand asfel devii o victima sigura pentru cei care vor sti sa profite de singuratatea ta si de nevoia de a avea pe cineva alaturi de tine.Nu poti face decat o alegere gresita in aceste conditii.Invata sa tii la tine,mai fa si ceea ce-ti place,nu ceea ce spun altii ca trebuie.Care barbat crezi ca va accepta o femeie depresiva langa el,caci de indragostit nici vorba nu poate fi!Si inca ceva,daca nu iesi in lume nu va veni nimeni la usa ta sa te ceara in casatorie.

Si inca ceva,daca nu iesi in lume nu va veni nimeni la usa ta sa te ceara in casatorie.
Subscriu
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 16.10.2010, 10:32:37
coldworld coldworld is offline
Banned

Data înregistrării: 14.10.2010
Thumbs down

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Si inca ceva,daca nu iesi in lume nu va veni nimeni la usa ta sa te ceara in casatorie.
Subscriu

ei nu! Dumnezeu e mare si are putere!
Reply With Quote
Vechi 16.10.2010, 10:38:15
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de coldworld Vezi mesajul
ei nu! Dumnezeu e mare si are putere!
e o vorba: Dumnezeu iti da, dar nu iti baga in sac.
Reply With Quote
Vechi 16.10.2010, 10:45:19
coldworld coldworld is offline
Banned

Data înregistrării: 14.10.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
Cred ca tu nu il cunosti pe Dumnezeu! Cand ceva vine de la El, Domnul face totul, ca sa nu zicem:"prin inteligenta noastra si prin puterea noastra am facut"
Reply With Quote
Vechi 16.10.2010, 10:57:18
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de coldworld Vezi mesajul
Cred ca tu nu il cunosti pe Dumnezeu! Cand ceva vine de la El, Domnul face totul, ca sa nu zicem:"prin inteligenta noastra si prin puterea noastra am facut"
nu te mai pripi sa ma judeci . Stii cum e: nu judeca ca sa nu fii judecat.
Am afirmat eu undeva ca face omul ceva de capul lui (raul il face singur, dar cele bune numai cu ajutorul lui Dumnezeu)? Citeste mai atenta ceea ce am scris : Dumnezeu iti da, dar nu iti baga in sac. Adica Dumnezeu nu iti baga pe gat (nu ne-a programat ca pe niste roboti), iti respecta alegerile.
Reply With Quote
Vechi 16.10.2010, 23:12:17
dianadi's Avatar
dianadi dianadi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2009
Locație: Londra
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
uneori...iti mai baga si in sac...eu am fost invitata la un revelion unde am cunoscut un baiat care mi-a zis ca o sa se casatoreasca cu mine...am ignorat ca oricum toata lumea vrea sa te prosteasca..dar...am fost prieteni 4ani de zile cat mi-am terminat eu scoala iar el era la munca in portugalia, apoi ne-am casatorit. La nunta ne-am vazut a6a oara....si suntem casatoriti de 3ani si sa dea Domnul sa incaruntim tinandu-ne de mana.
Uneori simti cum Cineva lucreaza in viata ta.
Vechi 17.10.2010, 11:34:23
gabriela24 gabriela24 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.10.2010
Question Ce pot sa fac pt. a ma casatori?

Fiecare dintre noi ne dorim lucrul acesta la un moment dat.Eu desi mai am putin si voi face 35 de ani sunt tot singura, am avut prieteni vorbeam totul parea ca merge bine si dupa un timpul totul se destrama uneori fara sa mai primesc nici un semn de viata.Unde am gresit?Nu stiu inca chiar acum 3 luni am avut un prieten care credeam ca vom fi impreuna sa avem o familie,ne facusem planuri,l-am simtit ca ceva saintmplat cu el si l-am intrebat. Dar sincer ultimile lui cuvinte le-am auzit la telefon si pe mess nu a avut curajul sa mai dea ochii cu mine si mi-a spus:" ESTI POSESIVA SI RASFATATA", poate asa m-a vazut el, desi nimeni din cei care ma cunos nu ma vad asa. Am ajuns sa plang si sa-i spun ce simt, spunea nu are rost mai bine terminam acum decat mai tarziu si durerea sa fie si mai mare.Oricum i-am multumit foarte mult pentru tot ce a facut pt. mine, mi-a dat sfaturi sa fiu alaturi de parintii mai mult si sa pretuiesc viata, m-a incurajat si in alte probleme care le tot amanam, si mai ales ca am trecut prin unele probleme m-a sustinut si ma incuraja. Lui ii murise mama la nasterea sa si mama adoptiva acum 3 ani, stiu uneori aceste dureri lasa amprente...Oricum nimic nu este intamplator ca l-am cunoscut si orice apare in viata noastra. Sufar si acum dar am spus ce pot sa fac mai mult. Sa cred in Dumnezeu si poate cineva stie si imi da un sfat ce pot sa fac de acum in colo.
Va multumesc!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Violenta in familie? alexaa Generalitati 56 12.01.2015 22:51:12
In familie cred_cu_adevarat Generalitati 6 21.11.2011 10:52:25
Familie VS Servici Mirela0110 Generalitati 16 19.06.2010 19:52:00
Familie sau Celibat colaps Generalitati 19 14.05.2010 18:33:59
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co rusu Stiri, actualitati, anunturi 0 26.06.2008 14:04:07