Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.10.2010, 01:46:26
Miha-anca
Guest

Implicit

Atotbună stăpână, sfântă Maică a lui Dumnezeu, Pantanassa, Împărăteasă a Toate nu sunt vrednic ca să intri sub acoperământul meu. Ci ca ceea ce ești milostivă Maica Dumnezeului celui milostiv, spune numai un cuvânt și se va tămădui sufletul meu și trupul meu slăbit se va întări. Căci tu ai tărie putincioasă și cuvântul tău este plin de putere, O, Împărăteasă a Toate. Adu-mi biruința, roagă-te pentru mine, ca să măresc numele tău cel minunat totdeauna, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.
Bucură-te, Împărăteasă a Toate, care vindeci neputințele noastre cu harul tău!
Reply With Quote
Vechi 21.10.2010, 15:52:26
cherub cherub is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit Reteta-minune vindecare cancer

'Monica Tatoiu, diagnosticata in acest an cu cancer de col uterin, a declarat in cadrul emisiunii Happy Hour ca nu mai sufera de aceasta boala, după ce a primit o reteta-minune de la Resita. Invitata la emisiunea de la Pro TV, Monica Tatoiu a afisat o fericire evidenta, declarand ca medicii din America i-au spus ca nu mai sufera de cancer de col uterin.
"Doctorii din Romania mi-au spus ca boala a recidivat, ca am cancer si ca pot muri in orice secunda. Chiar asta v-am spus ultima oara cand am fost aici. Dupa emisiune, un domn de la Resita m-a sunat si mi-a spus ca mi-a vazut tristetea din ochi si mi-a dat o reteta, pe baza de polen. Reteta a mai fost incercata si de fratele dansului", a declarat fosta directoare de la Oriflame, la emisiunea moderata de Catalin Maruta.

Monica Tatoiu a incercat reteta-minune si s-a dus in America, pentru a repeta analizele. "Am vrut sa aflu si alta parere de la doctorii din America, iar cand a venit rezultatul analizelor, mi-au spus ca nu mai am nimic", a adaugat doamna Tatoiu. [...] Monica Tatoiu a mai fost diagnosticata cu cancer de col uterin si la varsta de 23 de ani, boala recidivand in acest an.
sursa: Ziua de Constanta

<span style="color: red;">Reteta minune:
- Laptisor de matca: 4 gr
- Miere de salcam: 1,5 kg
- Polen macinat: 300 gr
- Ser fiziologic: 200 ml
- Tinctura de propolis: 150 gr
Toate acestea produse se amesteca foarte bine si compozitia rezultata se tine la rece in frigider. Se ia în fiecare dimineata, pranz si seara câte o lingurita ca atare sau cu o ceasca de ceai.' Sursa: http://amira-sanatate.blogspot.com/2010/07/reteta-minune-monica-tatoiu.html
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Va rog din suflet o rugaciune pentru.... mara2008 Slujba inmormantarii 12 17.07.2013 23:01:10
Rugaciune pentru un suflet de copil.... silvia55 Umanitare 15 28.12.2010 22:15:10
Va rog din suflet pomeniti-l in rugaciune si pe iulian are mare nevoie de rugaciuni ustrodica Rugaciuni 1 07.04.2010 12:31:32
Inaltati o rugaciune pt un suflet de copil alinutza109 Umanitare 59 19.03.2010 22:29:27
o rugaciune pt un suflet plecat prea timpuriu emanouela Umanitare 3 17.03.2010 05:55:39