![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Este minunat ca parintele a facut ca multi copii sa se bucure de viata. Dar tot atat de minunat este ca multi sateni din Valea Plopului au inceput sa adopte copii. satenii nu se plang de saracie, pentru ei sunt partasi bucuriei.
|
|
|
|||
|
|||
|
Iata aici o adevarata dovada de "bun semanator"!
Dumnezeu sa-ti dea sanatate, Florin, pentru ca ne-ai ajutat sa mai vedem si ce e important pe lume. Ce ne ramane noua de facut? Pai nu-i greu de ghicit. Cand avem ocazia si ne prisoseste ceva prin debarale si beciuri, (faina, cartofi, fructe, compoturi si dulceturi, etc), mai de folos ar fi ca acele produse sa ajunga la copiii nascuti prin lucrare divina (si care ar fi urmat sa fie avortati la cerere), decat sa le aruncam. Doamne-ajuta! |
|
|
||||
|
||||
|
Un lucru cat se poate de straniu: imediat ce m-am interesat cum as putea sa-i ajut pe acesti copii, imediat ce am terminat de scris prima postare a acestui thread, m-a sunat o colega sa-mi spuna ca firma mi-e datoare cu un plic de bani - nu se stie de cand si de unde. O suma destul de frumusica de altfel.
Cum spune si Parintele in interviu: cei care au venit sa ajute s-au intors dupa aceea. Pentru ca, dincolo de satisfactia sufleteasca, cu totii au constatat o schimbare in bine in privinta situatiei materiale, dupa ce i-au ajutat pe acesti micuti. Oricum, simpla prezenta acolo, simtind bucuria lor nevinovata pe care le-o faci daruindu-le ceva, trebuie sa semene cu fericirea Raiului pe care o traiesc Sfintii in rugaciunea catre toti oamenii, inca din timpul vietii pamantesti.
|
||||
|
||||
|
Minunat, Florin - Ionut! Cred ca o filiala a acestei asociatii se afla si in orasul meu. Ma voi informa.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ajutor pentru valea plopului | Chrisu | Reguli generale de utilizare a forumului | 29 | 12.04.2012 01:10:28 |
| Incendiu la asezamantul de la Valea Plopului | Veniamin | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 17.12.2011 22:08:01 |
| Valea Plopului - asezamant al iubirii crestine | bitea48 | Intrebari utilizatori | 3 | 26.05.2011 19:22:32 |
| 2% pentru copiii de la Valea Plopului | gigelchiazna | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 04.10.2009 21:12:07 |
| 2 % din impozit pt copiii de la Valea Plopului | florina.stan | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 07.01.2009 22:16:46 |
|
|