Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.10.2010, 17:29:45
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Deci e clar, e dejabba orice tentaivă de a-ți băga mințile în cap prin dialog, e zdarnică, e inutilă... căci minți mult, minți din minteres, minți cu nerușinare, vrei să minți și minți și mă doare capul când văd cum tot îți repeți minciunile în speranța credibilizării lor... a mincinoșilor ce-ți asigură spatele și te hrănesc de la mijloc... faci credibilizarea minciunilor în mase... în toți... mulțumită vouă.

Poate îți e și ție gândul la pensie și de aia protestezi nevenidu-ți să crezi că

„Biserica înseamnă fii!” ... Fiii lui Dumnezeu și nu fiii amestecului... cu gLumea...

și nici tot felul de zorzoane instituționale cum ar fi autocefalea... Păi cine îți garantează ție, cefalea și autocefalea, că ești în adevărata biserică: gLumea sau Duhul lui Dumnezeu? Tu zici că auto ce? falia? Eu cred că viața pe care o trăiești în Dumnezeu. Ascultarea cu inimă curată.

Deci cine zice sectă, eres, prostie, schismă, și alți termeni belicoși, în speranța aruncării ispisisicii moarte și puturoase în grădina altcuiva cu siguranță ăla e și va cădea în ea... în groapa pe care o sapă mereu.

Vezi ce se întâmplă cu tine dacă nu ai învățat la vremea ta învățătura ce trebuia trasă din povestea celor trei purcelași care și-au făcut căsuțe?.. Căsuțele păcatului și mândriei.

Last edited by vsovivi; 19.10.2010 at 17:55:24.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Mesaj,propunere TEOLOGUL Generalitati 45 08.01.2011 12:16:34
Fenomenul Noul Ierusalim de la Pucioasa mihailt Secte si culte 2319 30.07.2010 23:36:37
un mesaj frumos The_Fallen Generalitati 1 14.07.2010 22:22:29