![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stiu exact despre ce vorbeste la care eu i-am dat un exemplu din ce cunosc eu, nu din ce nu cunosc....si da, eu tai partea fanatica-habotnica a ortodoxiei, cea violenta si agresiva-legionara a frustratilor si a lingailor, a trepadusilor, si pastrez doar iubirea aproapelui cu toate ramificarile create, a vietii comunitare pasnice, sanatoase, a respectului fata de alte religii si a tolerantei celor diferiti de noi (cei perfecti:)) Ortodoxia nu MAI este ceea ce crezi tu si cei ca tine! Iar partea cu minuni peste minuni si ca...totul se face ca prin minune lucru care indeamna pe puturosi catre lincezeala sa o lasam mai moale, si sa raminem in trezvie Last edited by andreicozia; 21.10.2010 at 16:50:08. |
|
||||
|
||||
![]()
Lasa-i pe altii sa Creada ce vor ei , si tu sa crezi ceea ce vrei tu si cei asemenea tie ! Sminteala ta n-o mai transmite la altii ! Smerenia ( daca cunosti acest termen ) te indeamna la o atitudine mult mai retinuta si de bun simt . Mergi mataluta la bisericile vecine , si lasa-ne pe noi in credinta noastra , caci " cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia " !
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
lupta ptr.credinta, este secunda de secunda,pas cu pas, iar lucrul cel mai important al credintei sunt faptele.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De cite ori vrei sa-ti repet?:)))..iar faza cu "ferice de cei care n-au vazut si au crezut " adica credinta oarba,... faza strecurata usurel de popi...asa ca sorry, partea respectiva nu cumparam... Tot ce-i scris in biblie care instiga la credinta oarba si violenta sunt "instalatii ulterioare" facute pe shestache si deci pe noi neo-ortodocsii nu ne intereseaza. Mergem desigur la aceeasi biserica insa separam griul de neghina :) faptele...ehhhh fireste faptele! numai bine! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
e un fel de MISA |
|
|||
|
|||
![]()
pai sa ramanem in trazvie ... dar ce te faci cand cei care ne-au invatat ce este trezvia te contrazic?
tu nu la trezvie indemni ci la adormirea atentiei |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Interzicerea gradinaritului! | Miha-anca | Generalitati | 28 | 24.08.2011 11:35:33 |
Nevoia de estetic în spațiul public | Traditie1 | Generalitati | 16 | 08.02.2011 22:47:38 |
Comunitatea ortodoxa Nisa,Franta | carmencita15 | Reguli generale de utilizare a forumului | 4 | 30.05.2010 21:10:55 |
O descriere a iadului islamic... | scrabble | Religia Islamica | 31 | 08.01.2010 20:58:01 |
|