![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
La mulți ani suflet bun ! Cu toate că ești departe de casă știu că inima ta bate cu dor de casă și de ai tăi ! Mulți ani de ziua ta de naștere, bucurii , sănătate , împliniri , zile senine , și drum drept spre mântuire !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
LA MULȚI ANI ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
LA MULTI ANI draga mea
![]() Te port în inima mea cu dragoste și respect. Scrii puțin,ești discretă ca o rugăciune spusă șoptit, dar inima îți este plină de compasiune și de dragoste pentru cei aflați în nevoi și în suferințe. îți doresc pace în suflet,sănătate și mântuire. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
draga Gabriela
iti zic si eu cu intarziere La Multi Ani! Dumnezeu sfantul sa te ocroteasca in toate zilele vietii tale! un mic cadou muzical. sper sa-ti placa Mark Harmer http://www.youtube.com/watch?v=K0mot5vBCBc |
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani binecuvantati, Gabriela!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
De cand mi-am facut ID pe acest forum am descoperit oameni cu adevarat minunati, oameni pe care mi-i doream in calea vietii mele si inca nu apareau. Doamna Ica a dat tonul acestor urari si iata ce surprize frumoase a reusit sa incolteasca pentru aniversarea de ieri.
Va multumesc tuturor pentru cuvinte frumoase a caror sinceritate iese in evidenta din stilul frazei. M-ati rasfatat, m-ati coplesit, m-ati emotionat cu adevarat! M-ati invadat cu flori si urari atat de frumoase! I-ati adus alaturi pe Mantuitor si Sfanta Lui Maicuta! Multumesc doamna Ica, multumesc Silvia, multumesc Rodica, multumesc Gabriela, multumesc Laura, multumesc Anca, multumesc Dorina, multumesc Delia, multumesc Doriana! M-a coplesit de asemenea mesajul din privat al lui Nutzy care a gasit timp, putere, energie sa scrie frumos in ziua in care a facut pomenirea de 40 de zile a copilasului ei. Te imbratisez, draga mea! Stiu ca pentru durerea ta cuvintele nu mangaie! Asa ca te imbratisez doar cu dragostea si lacrimile mele. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani, cu bucurie , spor si ajutor de la Dumnezeu!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne-ajuta!
Iertare dragii mei. Am fost plecat si nu am putut sa va raspund. Ati cheltuit timp din trecerea voastra prin aceasta lume ca sa-mi oferiti mie, pacatosul, atat de frumoase si nemeritate cuvinte. Mare este mila Lui daca am mai apucat si aceste daruri minunate. Bucurie voua tuturor. Inimi pline de iubire va doresc si eu. Sau, cum frumos vibrau cuvintele fratelui Iustin: Noapte buna, va iubesc! Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani plini de bucurii tuturor celor ce sarbatoresc astazi onomastica!
![]() ![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 18:14:17 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 08:17:16 |
Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 16:59:34 |
Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 08:01:08 |
|