![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ei, acuma ca a postat antoniap, putem trece de la teorie la practica: cum sa vorbesti (pe forum), cu habotnicii ?
Prima piedica - dupa cum se poate vedea mai sus, habotnicul este o persoana dificila pentru ca se mandreste cu habotnicia sa. Aceasta il plaseaza intr-o categorie cu adevarat periculoasa si cu care este dificil de tratat. Putem da ca exemplu manelistul care este constient de faptul ca muzica si stilul sau de viata sunt inferioare, dar isi aroga aceasta inferioritate. Undeva, in psihicul lui, complexul de inferioritate de transforma intr-unul de superioritate. Se simte superior pentru ca se stie inferior. Sigur ca e o constructie psihica bolnava, tocmai asta il face dificil de abordat. Undeva in aceeasi gama ii plasez pe cei care promoveaza o "religie a pacii si iubirii', si, in acelasi timp, peroreaza asemenea perle de dragoste crestina: "Un ortodox nu lauda alte confesiuni decat daca este ecumenist. Iar ecumenismul este o erezie" |
|
|
|||
|
|||
|
Nu cred in papa, prin urmare consider ca acest topic a fost initiat de cineva de alta confesiune cu intentii precise. Religia pacii si a iubirii nu exista decat in capetele infierbantate ale ecumenistilor carora putin le pasa de Dumnezeu, iar prin faptele lor il propovaduiesc, de fapt, pe satana.
Pacea la care viseaza ierarhii ecumenistii si conducatorii masoni este o pace impusa prin microcipuri si supraveghere contiua. Da, atunci conducatorii acestei lumi vor avea pace, adica nu-si vor mai face griji ca am putea face vreo revolta. Insa omul de rand va simti efectele ,,pacii'' pe pielea lui incet si sigur. Vai de cei care nu-l vor mai avea in acele vremuri nici pe Dumnezeu! |
|
|
|||
|
|||
|
@ loveeverywhere :
Parerea mea e sa ii lasi in ale lor...pe cat posibil sa refuzi sa te contrazici cu ei.......un adevarat traitor nu o sa creeze niciodata nimanui sentimentele pe care povestesti ca ti le-au creat tie respectivii...pentru ca cei care sunt cu adevarat traitori sunt caracterizati de compasiune pt cei din jur si tin cont de faptul ca uneori litera legii poate sa omoare...in schimb habotnicii de care vorbesti se cred, undeva in sinea lor(dincolo de smerenia rationala), destul de inaintati pe calea cea buna si probabil ar fi in stare sa te stranga de gat in numele lui Hristos iar mai apoi sa spuna ca au facut o fapta buna....deci orice discutie cu ei e de prisos...sunt niste frati de-ai nostri care sunt in ratacire si trebuie sa avem rabdare si mila de ei mai ales ca si noi insine precis avem alte probleme la fel de grave chiar daca nu atat de evidente.... p.s. : stiu ca e greu si ca iti fac sangele sa ti se suie la cap.....dar tocmai in aceasta incercare sta ascuns inca un pas pe "calea ce stramta"....Doamne ajuta! |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cum ne comportam la Sf Liturghie? | danyel | Sfanta Liturghie | 28 | 05.02.2013 22:33:11 |
| Sfaturi practice in Biserica: Cum ne comportam fata de celalalt? | NECTARIE | Tinuta in Biserica | 1 | 03.07.2011 16:50:49 |
|
|