![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
definitia a dat-o deja FiulRisipitor ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar daca nu e habotnic, atunci cum e ?!Liberal ? Ecumenist ? E bine sau rau ca nu e habotnic ? Doamne da-ne rabdare.... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Mai bine habotnic, decat ateu!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Am vazut mai multi atei convertiti decat habotnici redeveniti oameni normali si credinciosi adevarati. Parerea mea.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vrei sa fiu liberala ori ecumenista? Pai, uite ca nu pot si nu vreau. Ia du-te matale pe forumul catolic, ca eu nu te deranjez. Ce te-a palit sa tii neaparat sa intri in sufletul ortodocsilor cu orice pret? Uite ca eu nu-ti permit. Sau ti se pare normal sa-i sfidezi pe ortodocsi?! |
|
||||
|
||||
![]()
Extremele nu sunt bune,oricare ar fi ele...calea echilibrului este cea mai indicata.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De asta imi permit, pacatosul de mine, sa va critic. |
|
||||
|
||||
![]()
Sunt de aceeasi parere.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Asta e o alta problema si o voi discuta cu duhovnicul meu.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum ne comportam la Sf Liturghie? | danyel | Sfanta Liturghie | 28 | 05.02.2013 21:33:11 |
Sfaturi practice in Biserica: Cum ne comportam fata de celalalt? | NECTARIE | Tinuta in Biserica | 1 | 03.07.2011 15:50:49 |
|