Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.10.2010, 22:50:38
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
Spovedania este secreta. Incearca!
Aici pe forum poti sa discuti cu o gasca de indivizi la fel de, dar probabil mai pacatosi decat tine.

La spovedanie vorbesti cu Dumnezeu. Nu asa, teoretic, metaforic, simbolic.

Ci chiar cu Dumnezeu - cu Isus Cristos, Mantuitorul nostru, Regele universului.

Preotul e acolo... ca un telefon mobil; prin el vorbesti. Sigur, nu oricine are chemarea, cinstea si fericirea sa fie telefonul prin care vorbeste Dumnezeu cu noi; dar faptul ramane - la spovedanie discuti tete-a-tete cu Dumnezeu !

Si, de asemenea, prin rugaciune.

Roaga-te, Dumnezeu asculta.
Reply With Quote
Vechi 25.10.2010, 22:57:41
ioana30's Avatar
ioana30 ioana30 is offline
Member

Data înregistrării: 23.10.2010
Locație: Augsburg
Religia: Ortodox
Implicit

pt erethorn
stiti cum e? m-am spovedit in vara la o biserica din cluj, era inainte sa se termine Postul Sfintei Maria si a fost destul de multa lume, totul a mers ca pe banda!
dupa ce am iesit de acolo nu am avut impresia ca ma simt mai bine si nici nu am avut impresia ca preotul intelege ce vreau sa-i spun eu sau ca ma poate intelege pe mine.
poate nu a fost momentul si locu potrivit.
nu stiu cand si unde o sa gasesc eu un preot sa simt ca are mai mult de 5minute pt mine unde chiar sa poti sa povestesti in liniste?!
Reply With Quote
Vechi 25.10.2010, 23:03:40
ioana30's Avatar
Member

Implicit

va dorec noapte buna!
Reply With Quote
Vechi 26.10.2010, 01:15:34
Adrinskaia Adrinskaia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.04.2010
Implicit

...te-ar putea ajuta oare cei de la vreun ...ASCOR Cluj, daca nu-ti surade rugaciunea catre Maica Domnului de care am mentionat anterior...

...Nici Lui Dumnezeu nu-i plac cei cu patima betiei, dar bine-ar fi sa putem avea iubirea catre ei si altii pierduti, care sa-i poata ridica ori invata sa se ridice, si parintii trebuie intr-adevar cinstiti si iubiti oricum ar fi ei...
Reply With Quote
Vechi 26.10.2010, 11:09:22
ioana30's Avatar
Member

Implicit

va multumesc mult pt mesaje, cuvintele voastre si sentimentul ca poate ma intelegeti este ca un "balsam" pt sufletul meu.
si sfaturile voastre ma ajuta sa gasesc o directie,sper pt mine sa fie cea buna si sa scap de sentimentele de vinovatie fata de tatal meu!
Va doresc o zi buna si numai bine la toti!!!
Reply With Quote
Vechi 31.10.2010, 16:04:06
nobodyin
Guest

Implicit Taina spovedaniei

Citat:
În prealabil postat de ioana30 Vezi mesajul
va multumesc mult pt mesaje, cuvintele voastre si sentimentul ca poate ma intelegeti este ca un "balsam" pt sufletul meu.
si sfaturile voastre ma ajuta sa gasesc o directie,sper pt mine sa fie cea buna si sa scap de sentimentele de vinovatie fata de tatal meu!
Va doresc o zi buna si numai bine la toti!!!
Oricate cuvinte linistitoare vei gasi aici ele vor ramane doar ''balsam'' pentru sufletul tau.Cel care a spus: EU SUNT CALEA ADEVARUL SI VIATA este singurul care te poate vindeca de durerea sentimentului de vinovatie si totodata sa iti gasesti ''directia'',care este CALEA.Pentru a reusii trebuie sa cauti un Indrumar de spovedanie,si dupa ce il studiezi cu atentie fugi la o manastire si cauta-ti un duhovnic la care sa te SPOVEDESTI.
Reply With Quote
Vechi 31.10.2010, 16:55:35
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Implicit

Dar Dumnezeu, trecând cu vederea veacurile neștiinței, vestește acum oamenilor ca toți de pretutindeni să se pocăiască, (Fapte 17:30)

Dacă zicem că păcat nu avem, ne amăgim pe noi înșine și adevărul nu este întru noi. . Dacă mărturisim păcatele noastre, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească pe noi de toată nedreptatea. (I Ioan 1:8-9)

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)

Last edited by danyel; 31.10.2010 at 19:51:47.
Reply With Quote
Vechi 26.10.2010, 11:21:53
Ovidiu Vasile Pop Ovidiu Vasile Pop is offline
Member

Data înregistrării: 27.09.2010
Locație: europa
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioana30 Vezi mesajul
pt erethorn
stiti cum e? m-am spovedit in vara la o biserica din cluj, era inainte sa se termine Postul Sfintei Maria si a fost destul de multa lume, totul a mers ca pe banda!
dupa ce am iesit de acolo nu am avut impresia ca ma simt mai bine si nici nu am avut impresia ca preotul intelege ce vreau sa-i spun eu sau ca ma poate intelege pe mine.
poate nu a fost momentul si locu potrivit.
nu stiu cand si unde o sa gasesc eu un preot sa simt ca are mai mult de 5minute pt mine unde chiar sa poti sa povestesti in liniste?!
Dute la o manastire,acolo au mai mult timp sa vorbeasca cu tine!...sa te asculte!De fapt de asta ai nevoie,sa te asculte...Doamne Ajuta!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Niciodata nu e prea tarziu...si totusi uneori este! Ana-Maria N Generalitati 8 28.10.2010 16:10:11
Este mai tarziu decat crezi... Rodica50 Intrebari utilizatori 3 16.10.2010 14:15:46
De ce simbolul Crucii apare tarziu abia in secolul 3,,daca ,,, Vasile40 Generalitati 9 02.10.2009 19:42:51
Prea mult despre rau, prea putin despre bine costel Generalitati 11 09.02.2009 20:58:42