![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Daca vor veni vremuri grele, poate prin surprindere, poate nu, multi care vor refuza pecetea bestiei or sa vrea sa manance. Ei si copiii lor. Atunci fraierii alarmisti care acum pun deoparte vor avea posibilitatea sa le dea de mancare si altora. Cat despre cei care te ameninta cu moartea, ei isi vor pune implantul si vor avea ce manca, pentru ca n-o sa-i intereseze "aberatiile" crestinilor despre renuntarea la libertate. Cel putin pentru o vreme, la inceput. Da, asa si parintele meu duhovnic spune ca inca de la venirea Lui Hristos in lume traim un Eshaton continuu. Insa acum este spre sfarsit, din cate am inteles de la Sfintii Parinti care au trait nu demult sau care traiesc inca. Deci, orice om care vede ca sunt semne de furtuna, cauta adapost, isi face provizii, manifesta prudenta. Dar sunt ai altii care, desi vad ca a inceput cutremurul, cauta in Biblie sa vada unde exact scrie despre cutremurul respectiv, in loc sa se adaposteasca undeva. Stii gluma cu cel care a murit in incendiu asteptand ca Dumnezeu sa-l scoata de acolo printr-o minune, ignorand strigatele pompierilor care au venit sa-l salveze. Ca veni vorba, un parinte spunea ca noi trebuie sa tinem cu dintii de viata, nu sa ne aruncam cu capul inainte in fata mortii, ca asta nu e martiraj. Numai si numai cand nu ai de ales, atunci sa preferi moartea lepadarii de credinta sau comiterii unor pacate despartitoare de Hristos.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am vazut si eu cateva din acele... "tehnici". Eu iti sugerzi sa nu crezi chiar tot ce vezi. Nu stiu carui Dumnezeu dedica el acest... show de televiziune, dar suntem in fata unui mare paradox. Iar de murit va muri, nu atunci cand stie ca risca, ci atunci cand i se va parea ca nu risca nimic. Avem in istoria omenirii multe astfel de cazuri cu cei care au sfidat destinul, cu inotatori performanti care au sfarsit inecati, cu piloti de curse care au sfarsit prosteste intr-un accident banal, etc! "Pregatirea" de care vorbesti tu, ti-o ingaduie Dumnezeu sau nu si nu depinde de tine, adica de vointa personalizata, ci de binecuvantarea pe care Dumnezeu ti-o da. Lucrurile se intampla cu un anumit scop, iar noi trebuie sa vedem in orice Harul lui Dumnezeu. Sunt ani in care primim insutit, mult mai mult decat ne trebuie. Ce facem atunci? Vindem pe nimic din prinosul nostru? Oferim celor ce nu au? Ramanem cu "provizii" fara sa intelegem exact cum s-a intamplat sa acumulam pentru "zile negre" fara sa ne dam seama?... Bineinteles, fiecare se foloseste de propriul exemplu, iar ceea ce se potriveste la cineva, nu ajuta cu nimic pe altcineva. E bine sa ne ingrijim, dar nu in sensul "pregatirii" aceleia, fiindca atunci s-ar putea sa pregatim pentru altii, nu pentru noi! Nu eu decid sa fiu "ales", ci Dumnezeu! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
De aia ma fac eu de cacao pe forum, de aia risc ridicolul - dar nici ca-mi pasa. Daca un singur cititor va medita macar la problema care se pune si va ramane cu o informatie cat de cat folositoare in subconstient, pentru viitor, nu mi-am pierdut timpul degeaba.
|
||||
|
||||
|
"De aia ma fac eu de cacao pe forum, de aia risc ridicolul - dar nici ca-mi pasa. Daca un singur cititor va medita macar la problema care se pune si va ramane cu o informatie cat de cat folositoare in subconstient, pentru viitor, nu mi-am pierdut timpul degeaba. "
Macar ai curajul sa spui lucruri personale pe forum dar stiu destui care isi fac probleme si se gandesc destul la supravietuire...de ex. sotul meu se gandeste si imi impartaseste din gandurile lui si chiar dc uneori il iau peste picior cred ca in mare are dreptate.
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Oamenii au atatea fete incat nu iti poti da seama care e cea adevarata | Ekaterina | Spiritualitatea ortodoxa | 6 | 30.07.2012 15:10:19 |
| 11 dintr-o lovitura | lore86 | Generalitati | 25 | 14.06.2012 01:46:14 |
| De ce Eva a fost facuta dintr-o coasta? | nicolescu vio | Intrebari utilizatori | 8 | 03.11.2011 14:17:22 |
| Gânduri dintr-o parcare | fantana | Generalitati | 3 | 08.05.2009 16:33:35 |
| Pana la ce data? | Qquasar | Nunta | 3 | 01.11.2008 16:03:02 |
|
|