![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
pt OmuBun.
Va multumesc mult pt aceste cuvinte frumoase. de cand a murit, am incercat sa aflu tot felul de lucruri despre suflet, rai etc, din pacate cunostintele mele sunt doar la inceput... fac multa pomana la saraci,ajut un om orb gratis, toate le fac drept "pomana" pt sufletul lui tata! se zice doar ca asa de mai poate ajuta sufletul ,sa se ridice, pana la Judecata de apoi nu? mormantul i l-am aranjat superb, parastasele le-am facut, ar trebui probabil sa ma rog mai mult pt el, dar nu prea stiu cum? sper sa fie de folos ceea ce fac.... |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Niciodata nu e prea tarziu...si totusi uneori este! | Ana-Maria N | Generalitati | 8 | 28.10.2010 16:10:11 |
Este mai tarziu decat crezi... | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 3 | 16.10.2010 14:15:46 |
De ce simbolul Crucii apare tarziu abia in secolul 3,,daca ,,, | Vasile40 | Generalitati | 9 | 02.10.2009 19:42:51 |
Prea mult despre rau, prea putin despre bine | costel | Generalitati | 11 | 09.02.2009 20:58:42 |
|