![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Sa inteleg ca, usor usor, te'ai schimbat in bine.
Deci se poate ! Citeam, la Sfantul Ioan Gura de Aur, o mustrare adresata celor care se scuza ca au fire rea si nu pot face cine stie ce fapta buna. Pai, in secunda in care stii ca o fapta e buna, iar tu nu vrei s'o faci, atunci cauza e reaua vointa si trandavia, iar nu neputinta. "Nu mai veni, deci, la mine cu scuze si pretexte! Este cu putinta, daca vrei, sa fii si linstit si bun si bland." (Omilii la Facere, omilia IX, partea III)
|
|||
|
|||
![]()
"Nu mai veni, deci, la mine cu scuze si pretexte!-NU MIA PLACUT ACESTE VB ALE TALE
EU SPUN CUM MAM NASCUT ALTII SUNT MAI BALNZI ALTII MAI OBRAZNICI POATE CU TIMPUL PO CAPATA BLANDETEA NU DEODATA SI BUNATATEA TOT ASA TREPTAT |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In rest ,mi-a placut sinceritatea ta din aceasta postare,despre umilinte .Prin umilinte capatam smerenie ,rabdare,increderea in ceva mai bun. Dar tot ce vorbim e doar teoretic,daca nu treci efectiv prin astea. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Despre umilinta si smerenie | ionut12 | Generalitati | 14 | 17.03.2012 09:03:52 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor | gheorghecoser23 | Preotul | 5 | 25.06.2008 17:01:23 |
|