![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Iti recomand si eu o carte de care am facut si eu rost intre o zeflemea si o vrajitorie : Talcuirea Sfintei Evanghelii de la Luca a Sfantului Teofilact al Bulgariei. I wish you luck.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Aici ai studiul promis.Sper sa mearga linkul de pe scribd.Daca linkul nu merge atunci poti incerca acest studiu sau acesta.>despre Parintii Bisericii in general.Patrologia este o arie de cercetare foarte frumoasa.Toate cele bune si multumesc pt sugestie. Last edited by Scotsman; 05.11.2010 at 23:53:25. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sunt de acord că miraculoasa naștere a Pruncului Divin prin fecioara Maria este o taină. Dar iertați-mă, "pururea feciorie" a maicii Domnului nu am găsit în Scriptură că ar fi o taină, nici măcar că ar fi... Acest concept ar putea fi catalogat cumva anume din punct de vedere fiziologic, altcumva din punct de vedere al teologiei biblice, așa că mai bine mă opresc aici... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Luca 8:10. El a zis: Vouă vă este dat să cunoașteți tainele împărăției lui Dumnezeu, iar celorlalți în pilde, ca, văzând, să nu vadă și, auzind, să nu înțeleagă. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Problema de suflet...mica? | jalina | Generalitati | 39 | 04.12.2012 18:09:22 |
| o mica problema de gramatica | cred_cu_adevarat | Generalitati | 12 | 19.10.2011 15:01:11 |
| O mica problema ! | Darkanian | Generalitati | 18 | 08.03.2011 20:58:56 |
| Buturuga mica | andreicozia | Generalitati | 2 | 19.09.2009 00:47:10 |
| o mica alinare | mara2008 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 28.09.2008 16:43:13 |
|
|