Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.11.2010, 11:04:34
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit Moaste ale Sfantului Nectarie

"Moastele Sfantului Nectarie se gasesc la manastirea pe care a intemeiat-o in Insula Eghina din Grecia. Mana stanga se afla in catoliconul Manastirii Marea Lavra din Sfantul Munte Athos. Particele din moastele sfantului se mai gasesc si la Biserica "Sfantul Nectarie" din Charlotte, Carolina de Nord. In Romania, particele din moastele Sfantului Nectarie se gasesc si la Manastirea Putna, la Biserica "Sfantul Ierarh Nectarie" din Iasi, la Schitul "Sfintii Ioan si Nectarie" din Bradetu, judetul Arges, la Manastirea Halmyris din comuna Murighiol, judetul Tulcea, la Biserica "Sfintii Voievozi" din satul Ghimicesti, comuna Fitionesti, judetul Vrancea, la Biserica "Sfanta Treime" din localitatea Bucium, judetul Brasov, la Biserica Spitalului TBC din Sibiu, la Biserica "Sfantul Ierarh Nicolae" si "Izvorul Tamaduirii" a Spitalului Judetean "Sfantul Ioan cel Nou" din Suceava, la Biserica "Nasterea Maicii Domnului" si "Sfantul Nectarie" din cartierul iesean Alexandru cel Bun, la Catedrala arhiepiscopala din Galati, la Capela "Sfantul Andrei" din cadrul Spitalului Judetean Galati, la Biserica Memoriala "Mihai Viteazul" din Alba Iulia".
Reply With Quote
Vechi 09.11.2010, 18:46:48
eduardd
Guest

Smile

Dragii mei vreau sa va impartasesc o bucurie. Astazi de ziua sfantului Nectarie noi implinim 19 ani de casnicie.
Din mila Stapanei si pentru rugaciunile sfantului avem aici aproape de noi particele din moastele Sf. Nectarie. Cu drag va asteptam si pe voi la noi "acasa" la Ghimicesti (sat Fitionesti)
http://catedralamantuiriineamului.ov...-23534286.html
Reply With Quote
Vechi 09.11.2010, 19:05:31
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Dragii mei vreau sa va impartasesc o bucurie. Astazi de ziua sfantului Nectarie noi implinim 19 ani de casnicie.
Din mila Stapanei si pentru rugaciunile sfantului avem aici aproape de noi particele din moastele Sf. Nectarie. Cu drag va asteptam si pe voi la noi "acasa" la Ghimicesti (sat Fitionesti)
Multi ani fericiti, binecuvantati de Dumnezeu s ocrotiti de Sfantul Nectarie!
Si noi avem Sfinte Moaste si o biserica in cinstea Sfantului iar azi noapte s-a facut priveghere. Multi preoti si credinciosi si ...... foarte , foarte multe flori aduse de credinciosi ca semn de recunsotinta si dragoste fata de Sfant!
Reply With Quote
Vechi 09.11.2010, 20:21:48
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Multi ani inainte, draga Jenica!
Reply With Quote
Vechi 09.11.2010, 20:30:08
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
Multi inainte! Bunicutii mei au facut nunta de aur acum vreo 2 ani! Sper sa ajungeti sa aniversati si acest moment!
Vechi 09.11.2010, 20:46:54
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

Multumesc Sfantului pentru ca mereu vegheaza asupra mea, pentru ca ma ocroteste si ma dojeneste atunci cand este cazul. am avut o perioada grea cand m-am indoit de puterea lui, dar mi-a aratata cat sunt de nenorocit. am ajuns in iad datorita deznadejdii, dar acum vad iubirea si puterea lui Dumnezeu. Bucura-te sfinte ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni.

Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!!!

Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, mantuieste-ma pe mine pacatosul!
Reply With Quote
Vechi 09.11.2010, 21:16:28
Samy02's Avatar
Samy02 Samy02 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.02.2010
Locație: Romania
Implicit

Citat:
Multi ani fericiti si plini de bucurii.....
Reply With Quote
Vechi 11.11.2010, 16:45:55
inna.g inna.g is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.11.2010
Implicit multumesc sf nectarie

Ca si multi dintre dumneavoastra am avut parte de o minune din partea Sfantului....prietenul meu cauta de munca si nu gasea nicaieri...cautand pe internet un sfant al carui acatist se citeste atunci cand iti cauti un loc de munca...l-am descoperit pe Sf Nectarie si Sf Xenia, am citit cele 2 acatiste cu speranta multa stiind ca D-zeu lucreaza prin sfintii Sai si ca nu ne lasa la greu. Dupa numai 2 sapt rugaciunile ne -au fost ascultate. multumim Sf Nectarie,Sf Xenia ,Bunului Dumnezeu si Maicutei Sale. Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 14.11.2010, 23:44:07
Julliiaa.P Julliiaa.P is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.11.2010
Implicit

Ajutorul pe care mi l-a dat Sfantul Nectarie in nenumarate randuri este nepretuit, de aceea ma simt datoare fata de el sa povestesc cateva din multele bucurii pe care mi le-a adus.
Aveam de cativa ani o problema pe care parea imposibil sa o pot rezolva, incercasem deja tot ce se poate, ma rugasem mult timp pentru o solutie, dar nu reuseam decat sa ma invart in cerc, fara sa gasesc o rezolvare definitiva. Intr-o noapte l-am visat pe Sfantul Nectarie care imi spunea sa ma rog catre el si catre Sfantul Gheorghe; mi-a mai spus ceva si despre Sfanta Parascheva, dar nu am retinut si aceasta parte a visului. Timp de 40 de zile am citit in fiecare zi unul din Acatistele sau din Paraclisele Sfantului Nectarie si Acatistul Sfantului Gheorghe. M-am rugat cu tot sufletul meu, asa cum am putut eu, m-am rugat sa fiu ajutata si eliberata, sa se rezolve odata pentru totdeauna problema care ma chinuie. Si sfintii m-au ajutat, au ascultat rugaciunile mele, m-au scapat de necazul care tinea de aproape patru ani.
Apoi, dupa ceva timp, s-a imbolnavit pisica mea, o pisica batrana, de 17 ani. I-am facut o multime de analize, de tratamente, dar degeaba, medicii nu o puteau ajuta, era prea batrana, ficatul, rinichii si pancreasul ei cedau incet, incet. Atunci mi-am adus aminte de ce citisem pe internet, de o doamna care spunea ca pusese icoana Sfantului Nectarie intr-un servet curat si o lipise de trupul bolnav al unui catel care, in final, s-a vindecat fara nicio alta interventie. Am facut si eu la fel, am pus icoana intr-un servetel, am lipit-o de pisica mea si m-am rugat catre Dumnezeu, catre Fecioara Maria, catre Sfantul Nectarie, catre toti sfintii care iubesc animalele, sa o ajute sa se faca bine. Si minunea s-a intamplat, dupa zile intregi in care nu bause apa, nu se hranise si nu se miscase din loc, pisica s-a ridicat, a baut apa si a mancat putin. Au trecut cateva luni, e foarte bine, sunt fericita ca inca o am si sunt recunoscatoare pentru ajutorul primit.
Reply With Quote
Vechi 15.11.2010, 12:47:23
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Implicit

Astazi am reusit sa ma alatur cu micii invatacei inchinatorilor la Moastele Sfantului Nectarie. A fost minunat, mai ales ca aceasta saptamana de post se imbina cu sarbatoarea Pacii.Nimic nu este intamplator.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote
Răspunde

Tags
ana

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
minunile de azi florintoro Intamplari adevarate 6 15.08.2021 00:03:20
minunile sf. nectarie cosmin_82 Intamplari adevarate 140 17.04.2020 05:26:54
Minunile lui Iisus Florin Liviu Generalitati 24 21.01.2011 21:47:33