Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Alte Religii

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.11.2010, 19:51:10
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirrela Vezi mesajul
Nu contest ca acest paranormal tine de religiile asiatice,doar ca sunt si unele persoane care a experimentat aceste manifestari fara nici macar sa stie ca exista acest domeniu ,la varste f. fragede cum ar fi 4-5 ani?crestini fiind .
Nu incerc sa te combat pt ca ai dreptate pe o parte...sunt mult prea mult crestini care se lasa in prada religuiilor asiatice si cei mai mult in practici:yoga s.m.d.p. ajungand sa devina astfel nebuni(eu din pacate am cunoscut un prieten care a dorit si el sa devina "special" si lasat prins in taoism si yoga de a ajuns sa fie diagnosticat cu schizofrenie avansata ;astfel a devenit "special").Dar eu spre ex. nu pot sa uit si nici parintii mei de asemenea cum la varsta de 4 ani imi placea sa ma joc dea "ghicitul cuvintelor":un jucator :)) isi punea un cuvant in gand si celalalt trebuia sa-l ghiceasca.Ei nu reuseau sa ghiceasca acel cuvant pus de mine,iar eu din prima sansa reuseam :)) ASta o fi de la diavol?sau chiar s-ar fi produs o conexiune telepatica naturala intre noi?
Ca, apoi dupa cativa ani nu am mai putut face acest lucru inseamna ca mi s-au inchis simturile o data cu..pacatul dar eu cred ca odata cu acest post tinut f. strict mi s-au mai deschis simturile (asa cred eu)ACum nu stiu....am sa incerc sa stau de vorba cu un preot(dei am mai stat pe tema asta si nu stia nici dansul ce sa-mi spuna concret ca oscila intre o opinie si alta)si am sa abordez problema reikiului ca daca nu stie nimeni sa ma contrazica inseamna ca o fi o cursa,desi inca mai astept.
CAt despre arhanghelul metatron ar fi SF Preainalt Enoh care prin prelegerile sale s-a dovedit a avea o excelenta inteleppciune,iar Sus i s-a dat sa aibe in grija geometria sacra(care tocmai in aceste vremuri se face tot mai evidenta pe....lanuri)
Draga Mirela, desigur ca vrajmasul poate influenta la orice varsta. Pot avea influenta si parintii, care daca sunt interesati sau practicanti de diferite tehnici paranormale pot atrage ingeri cazuti si asta ii afecteaza si pe copii. Asta cu arhanghelul metatron e ceva ce tine de vreo secta sau paranormal, poti sa uiti cu totul. De asemenea, chiar daca vem unele capacitati paranormale trebuie sa le taiem, sa nu le mai dam curs. Numai cei foarte sporiti duhovniceste, calugarii in general, capata daruri ale Duhului Sfant. De exemplu Sf. Ciprian putea sa faca mari "minuni" cand era vrajitor, dar dupa aceea si-a ars toate cartile si n-a mai facut nimic din ce putea face cu magia.
La fel si cu reiki, gata cu el dupa ce iti dai seama ce este, chiar daca vezi ca mai poti "vindeca" sau avea alte "puteri".
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Acupunctura, Hipnoza, Reiki, Radiestezia reprezinta vrajitorie sau nu? mihaisepo Vrajitoria 58 06.11.2018 01:27:29
Reiki Riluri Intrebari utilizatori 95 05.11.2015 16:48:52
reiki eulaura Generalitati 138 05.11.2015 16:46:54