Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.11.2010, 12:58:41
Jamaica Jamaica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anika12 Vezi mesajul
Am fost casatorita 7 ani si nu mi-am inselat niciodata sotul . El insa a facut-o nu o data ci de mai multe ori. Intreband in stanga si in dreapta am aflat ca de fapt toate cunostintele noastre au " calcat stramb". Si culmea e ca nici nu se simt vinovati si zic ca o aventura din cand in cand nu strica. In acest cerc eu sunt vazuta a fi mai putin normala. Acum stau si ma intreb daca toata lumea e asa??? Oare chiar nu mai exista dragoste si respect ci doar sex?? As dori sa fiti sinceri si sa spuneti cine nu si-a inselat sotul/sotia si de ce?? Si daca se poate sa imi spuneti si de cati ani sunte-ti impreuna. O zi buna tuturor.
eu nu sunt casatorita, dar prietenele mele maritate inselate si alte cunostiinte care au "calcat stramb" (multe la nr) atata timp cat au intors privirea in partea cealalta si-au pastrat casnicia; iar cele nemaritate (si mamele lor) spun ca pe barbat e bine sa-l lasi mai liber . sa nu-mi dati in cap, dar dupa cativa ani de casnicie e normal sa se intample acestea.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Staretul Tadei, un inselat? Sergiu_B Spiritualitatea ortodoxa 6 14.01.2013 08:39:44
Trebuie sa asculte sotia de sotul ei ? zaharia_2009 Pocainta 108 12.05.2012 19:26:11
Super-ascetul inselat care facea 3000 de matanii pe zi colaps Generalitati 36 04.10.2010 17:49:02