![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Depinde unde o sa nimerim, in Rai sau Iad. In Rai o sa te astepte mai putini, dar cu dragoste dumnezeiasca, in Iad or sa te astepte foarte multi, insa cu multa ura...Dur, dar adevarat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Am aici o experienta traita anul trecut in septembrie. Atunci am inteles in mare masura ca la trecerea dintre aceasta lume catre cealalta, suntem intampinati intotdeauna de cineva. Depinde insa de cum reusim sa ne impacam cu trecutul nostru si cu Dumnezeu, pentru a fi intampinati de cine trebuie. Pentru unii, pragul trecerii ii ingrozeste pe cei prezenti si chiar ii intoarce la buna-credinta. Citeam undeva despre moartea poetului Charles Bautleare, recunoscut pentru ateismul si zeflemeaua la adresa religiei. Asistenta care a fost de serviciu in acea noapte a marturisit ca pentru nimic in lume n-ar mai accepta sa stea la capataiul unui muribund ateu!
|
|
|||
|
|||
![]()
Da e adevarat,,,cumplita este moartea pacatosuluii'',dar mai de pret este intoarcerea unui ,,razvratit'' , ,,ateu'', ,,sectar'', ,,pacatos'' etc.Sa nu uitam ca toti cauta adevarul undeva,daca ar fi dupa judecata noastra adevarul ar fi doar cel pe care noi il marturisim,si asa si trebuie sa credem in ce marturisim,dar sa nu uitam ca in fata Logosului,si cel de pe urma hindus, si calugarul tibetan,si triburile africane,toate nu raman fara ecou in fata divinitatii.Daca noi care pacatuim in fiecare clipa,si nu ne despartim de placerile sadice,sustinem ca acestia adora diavolul ,apoi despre noi ce sa zicem.Ei ,chiar daca nu detin adevarul revelat,aduc slava divinitatii in modul lor,iar noi facem ,nu toti,de rusine ortodoxia,crestinismul.Iar dincolo ,putem sa speram ca dat fiind faptul ca ,,in casa Tatalui Meu multe locasuri sunt'',ne vom castiga si noi cel mai mic cort ,unde cei dragi,si nu numai ne vor intampina in pragul Imparatiei Lui Dumnezeu.
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu pot decat sa sper ca asa va fi.Nu pot sa ma gandesc la o despartire definitiva de parinti,de bunici ,de cei dragi.Nu ne ramane decat sa speram,fiecare si bineinteles sa ii pretuim cat sunt in viata.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
.....................
Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu. Mai mare dragoste decat aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui sa si-l puna pentru prietenii sai. (Ioan 15:12-13) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi, ortodocsii, avem un privilegiu extraordinar fata de oricare alta religie, dar in acelasi timp trebuie sa indeplinim niste conditii pe care ne incapatanam sa le ignoram sau sa le tratam cu superficialitate. Stim ca trebuie sa ne rugam, stim ca trebuie sa nu judecam pe nimeni, stim ca trebuie sa fim iubitori si smeriti in acelasi timp, dar prea arareori reusim sa facem din toate astea cate putin, si atunci suntem tentati sa ne dam in petec prin alte pacate care vin dupa ele. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|