Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.11.2010, 22:52:49
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Zise marele anonim mioritic cu realizari canci dar ortodox. Daca nu suntem in stare de prea multe acar sa avem bunul simt sa respectam realizarile altora.
tu ce merite ai de ti cu acei oameni care vor sa fie niste mici dumnezei,si blamezi pe mioriticul nostru original ortodox.cei aceia 'canci' e vrio descoperire[realizare] de ultima ora a ta omule de stiinta ateu...... 'bietule'.

Last edited by mihaila_alin; 23.11.2010 at 22:55:32.
Reply With Quote
Vechi 24.11.2010, 11:09:30
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
tu ce merite ai de ti cu acei oameni care vor sa fie niste mici dumnezei,si blamezi pe mioriticul nostru original ortodox.cei aceia 'canci' e vrio descoperire[realizare] de ultima ora a ta omule de stiinta ateu...... 'bietule'.
Pai lucrez pentru LHC de vreo 6 ani timp in care n-am produs doar hartii. Asa ca stiu destul de bine ce se intampla pe acolo si ce se intampla pe aici. Evident tu habar n-ai despre ce vorbesti cand spui ca oamenii respectivi se cred dumnezei. Am interactionat mult cu ei si nici pomeneala de asa idei paranoide. Oamenii respectivi sunt capabili si nu au manifestari religioase.
Acum e randul tau sa ne povestesti din realizarile personale si eventual sa ne spui de unde ai scos ideile de mai sus.
Reply With Quote
Vechi 24.11.2010, 11:12:54
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Pai lucrez pentru LHC de vreo 6 ani timp in care n-am produs doar hartii. Asa ca stiu destul de bine ce se intampla pe acolo si ce se intampla pe aici. ...
Felicitari. Cu ce te ocupi mai exact?
Reply With Quote
Vechi 24.11.2010, 21:21:53
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
Pai lucrez pentru LHC de vreo 6 ani timp in care n-am produs doar hartii. Asa ca stiu destul de bine ce se intampla pe acolo si ce se intampla pe aici. Evident tu habar n-ai despre ce vorbesti cand spui ca oamenii respectivi se cred dumnezei. Am interactionat mult cu ei si nici pomeneala de asa idei paranoide. Oamenii respectivi sunt capabili si nu au manifestari religioase.
Acum e randul tau sa ne povestesti din realizarile personale si eventual sa ne spui de unde ai scos ideile de mai sus.
ideia vine cu micii dumnezei din: bosongul lui higgs supranumit particula lui Dumnezeu.iar ca realizari personale fac tot ceia ce unul de virstra mea face,avind credinta in Dumnezeu si ma straduiesc ,ca aceasta credinta sa fie lucratoare,si nu teoretica.eu as zice sa nu mai fi asa mindru si sa minimalizezi pe toti cei ce nu sunt de acord cu tine caci ai sa cazi in cap cum au patit diavolii in vechime.tratezi oameni cu o superioritate ce nu-ti face cinste.in fata DUMNEZEULUI nostru celui viu toti suntem egali, doar domnia ta si cei ce conduc tara cred ca suntem o tara de prosti,acuma cind exista un sistem informational mai evoluat decit mai 'nainte
de '90 mai credeti ca cei multi [habar nu au]ai spu-so chear mai sus.desteptarea rominii va vad va aud si trag concluzii de le vine lehamite.ti-am mai spus si cu alta ocazie,cauta un duhovnic bun spovedestete asa cum nu ai facu-to niciodata,cauta pe Dumnezeu atita timp cit se mai poate gasi,ai sa te miri tu de tine cum lucreaza Dumnezeu in viata ta.
Reply With Quote
Vechi 24.11.2010, 21:32:41
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
ideia vine cu micii dumnezei din: bosongul lui higgs supranumit particula lui Dumnezeu.
AI2 iti spune ca lucreaza acolo, si iti mai spune ca ii cunoaste pe oamenii aia, si ca nu e vorba sa se creada vreunul dumnezeu. Tu o tii pe a ta, ca ai auzit tu pe undeva de bosongul lui Higgs, deci oamenii de stiinta se cred de sorhinte divina. Pentru informatia ta, sa stii ca numele asta nu a fost dat de vreun om de stiinta, ci de ziaristi. Deci daca pe asta se baza ipoteza ta, poti sa o arunci la cos.

Citat:
iar ca realizari personale fac tot ceia ce unul de virstra mea face,avind credinta in Dumnezeu si ma straduiesc ,ca aceasta credinta sa fie lucratoare,si nu teoretica.
Am inteles. Ai atat de multe realizari, ca nu poti sa dai nici un exemplu. Dar dai sfaturi la altii.

Citat:
eu as zice sa nu mai fi asa mindru si sa minimalizezi pe toti cei ce nu sunt de acord cu tine caci ai sa cazi in cap cum au patit diavolii in vechime.tratezi oameni cu o superioritate ce nu-ti face cinste.
Respectul sa castiga, nu vine de la sine. Si la modul la care scrii, violand limba romana cu consecventa, pentru a exprima niste pareri fara argumente, nu te vei bucura de prea mult respect. Nu e o problema ca ai un punct de vedere diferit, ideea e sa ai si niste argumente care sa il sustina.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote
Vechi 24.11.2010, 21:43:39
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Implicit

Așa-zisa structură a materiei a fost rânduită de Dumnezeu pentru cei necredincioși, ca ei să găsească o explicație pentru convingerea lor că totul ar fi doar materie (iar unii mai 'deștepți' vor zice că e și antimaterie).

E doar un compromis în planul lui Dumnezeu iar a pierde timpul cu așa-ceva e jalnic. Taina existenței nu se ascunde în particule materiale ci în Ființa lui Dumnezeu, Care este Duh și Care este infinit și absolut.
Vechi 24.11.2010, 21:51:48
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Așa-zisa structură a materiei a fost rânduită de Dumnezeu pentru cei necredincioși, ca ei să găsească o explicație pentru convingerea lor că totul ar fi doar materie (iar unii mai 'deștepți' vor zice că e și antimaterie).
De unde stii? Ti-a vorbit? Sunteti in legatura continua? De fiecare data cand apare asa ceva in ziar, il suni si el iti spune ca face parte din plan?

Serios acum, as vrea sa aud si ceva dovezi pentru toate aceste afirmatii extraordinare pe care la faci, ca cea in care ne explicai ca lumea nu are 4 miliarde de ani, dar Dumnezeu a aranjat in asa fel incat sa para ca are 4 miliarde de ani. Si nu, faptul ca asa crezi tu nu constituie o dovada.

Ai o problema evidenta in a accepta realitatea, pentru ca intra in conflict cu credinta ta, si cea din urma iese shifonata. E trist insa ca preferi sa "reinventezi" realitatea, in asa fel incat sa se potriveasca credintei, in loc sa faci exact invers.

Citat:
idea era ca, in loc sa sapati la temelia lu' creatia, nu ar fi mai bine sa va "zgaiti" la ea pur simplu ?
Daca toti eram multumiti sa ne "zgaim" la creatie si atat, o faceam inca, dar din pesteri.

Citat:
Si uite, asa, in contemplare sazand, sa intelegi si matale, ca daca unu'i ortodox, nu inseamna ca ii si cretin ? A ?
AI2 nu a comentat pe baza religiei tale, ci pe baza comentariilor tale. Daca vrei sa fii luat in serios, poarta-te ca atare.
Citat:
Te-ai "gandit"(?) matale vre'un pic, picut, ca poate trogloditu' de ortodox poate sa fi aflat CEVA, ce inca matale te caznesti (din greu) ca sa gasesti, bre ?
Ca de exemplu ce?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.

Last edited by konijiro; 24.11.2010 at 21:54:35.
Reply With Quote
Vechi 24.11.2010, 22:04:46
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
De unde stii? Ti-a vorbit? Sunteti in legatura continua? De fiecare data cand apare asa ceva in ziar, il suni si el iti spune ca face parte din plan?

Serios acum, as vrea sa aud si ceva dovezi pentru toate aceste afirmatii extraordinare pe care la faci, ca cea in care ne explicai ca lumea nu are 4 miliarde de ani, dar Dumnezeu a aranjat in asa fel incat sa para ca are 4 miliarde de ani. Si nu, faptul ca asa crezi tu nu constituie o dovada.
Dacă nu crezi în Dumnezeu atunci nu ai dreptul să pui astfel de întrebări. Dacă ești dispus să admiți în mod sincer posibilitatea existenței Lui îți voi răspunde. Căci așa cum pui întrebarea e pălăvrăgeală fără sens.

Citat:
Ai o problema evidenta in a accepta realitatea, pentru ca intra in conflict cu credinta ta, si cea din urma iese shifonata. E trist insa ca preferi sa "reinventezi" realitatea, in asa fel incat sa se potriveasca credintei, in loc sa faci exact invers.
Vorbești fără argumente, deci delirezi. Ce cred eu e treaba mea, nu te privește, ce spun aici poți comenta dar nu cu "ba nu" ci cu explicații raționale. Convingerea ta că nu există Dumnezeu nu este un argument, cel puțin nu aici pe forum.
Vechi 25.11.2010, 08:18:37
mihaila_alin
Guest

Angry o buna dimineata dl.konijiro,va-ti trezit stimate domn ateu

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
AI2 iti spune ca lucreaza acolo, si iti mai spune ca ii cunoaste pe oamenii aia, si ca nu e vorba sa se creada vreunul dumnezeu. Tu o tii pe a ta, ca ai auzit tu pe undeva de bosongul lui Higgs, deci oamenii de stiinta se cred de sorhinte divina. Pentru informatia ta, sa stii ca numele asta nu a fost dat de vreun om de stiinta, ci de ziaristi. Deci daca pe asta se baza ipoteza ta, poti sa o arunci la cos.

Am inteles. Ai atat de multe realizari, ca nu poti sa dai nici un exemplu. Dar dai sfaturi la altii.

Respectul sa castiga, nu vine de la sine. Si la modul la care scrii, violand limba romana cu consecventa, pentru a exprima niste pareri fara argumente, nu te vei bucura de prea mult respect. Nu e o problema ca ai un punct de vedere diferit, ideea e sa ai si niste argumente care sa il sustina.
va cunosc mai demult si de pe alte forumuri unde ne batjocoriti pe noi crestinii,DL.IIsus ne-a spus, sa ne bucuram cind vine unul ca tine si se baga in seama cu noi.ei prietene eu nu am argumente pt. unul ca tine caruia Dumnezeul nu ii vorbeste sau nu i-se descopere in vriun fel.tu esti ca si frunza in vint, la voia intimplari precum ti-e si crezul in,inexistenta creatorului tau,restul fiind clantaneala de baba surda.daca vrei sa demonstrezi ceva du-te si fa ceva util pt.tine roaga-te, posteste,da milostenie,si Dumnezeu te va ierta pt.toti ani tai de necredinta.Dumnezeu sa te ajue si sa te scoata dintru, intuneric la lumina,si din mocirla pacatelor,unde te balacaresti in voie.sufletul ti-e gol bietule de tine.
Reply With Quote
Vechi 25.11.2010, 08:37:59
mihaila_alin
Guest

Implicit pt.ateul konijiro

lasa atomii pe mina altora ca poate si domnia ta este unul ai2 care hisca, hisca pe hirtie murdaresti tone de hirtie diminuind inutil padurile patriei si asa destul de saraca.ai2 a realizat cel putin teoretic dispozitivul complex numit 'canci',probabil in premiera internationala se va folosi la acceleratorul de particule.daca nu are sponsori pt.a pune in practica acest dispozitiv special,uite noi crestinii milosi il vom sprijinii procurindui cele necesare[cornier,tabla,baloti de sirma ghimpata]si iaca'i gata.

nu este necesar sa imi raspunzi doar sa iei aminte!.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42
Dosarele "Revolutiei " au fost astazi desecretizate cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 15 11.03.2010 18:54:47