![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Apoi daca nici Iisus n-a reusit decat intr-o oarecare masura sa schimbe lumea, noi, care suntem praf si cenusa vom reusi mai mult? Cred in puterea exemplului personal. E cea mai buna predica.
Si mai cred in cei sapte ani de acasa. Dar, daca acestia lipsesc, e necesara o armata de oameni ca sa suplineasca o...mamica buna! ,,Toate-s vechi; lumea-i cum este si ca dansa suntem noi." - spunea Eminescu ,,Si nu ne duce pe noi in ispita, Si ne isbaveste de cel viclean." Zaharia si Cristi, iertati-va unul pe altul, pentru Nasterea Mantuitorului! In post, cu totii avem mai multe ispite decat de obicei. Bineinteles ca toti barbatii sunt frumosi, destepti si mai ales ... modesti! Eu am inteles cum stau lucrurile. Am inteles ca fratele Zaharia n-a venit cu ganduri rele, ci cu ... sarea in bucate!Iar Cristi a venit cu ...ardei iute. De aceea, eu vin cu o.... ![]() |
Tags |
atitudine, indiferenta |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog haideti sa intindem iar mana | mara2008 | Umanitare | 0 | 17.12.2010 05:40:54 |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Secte si culte | 443 | 04.08.2010 14:38:35 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
Haideti sa ne cunoastem reciproc. Bine v-am gasit. | Remus-Emilian | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 19.01.2007 23:22:02 |
|