Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.11.2010, 12:36:43
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Draga Simona , mai inainte de toate , felicitari pentru acest thread , un apel la bunul simt pana la urma ! Greu , foarte greu cu bunul simt , mai ales cand sunt lipsa cei sapte ani de acasa . La primul punct se pot adauga multe , pe langa nenorocitul ala de horoscop amagitor , putem adauga muzica , publicitatea , imaginile deochiate , si multe alte ingrediente ce ni se baga cu forta pe gat zi de zi , prin mijloacele de transport si mai ales in statile de metrou . Acum , ce ne facem cu cititorii de tabloide care fac cu voie sau fara de voie publicitate desfraului ! Culmea , am vazut si in Biserica credinciosi ce vin cu astfel de tabloide ! ! ! Bunul simt , totul se raporteaza la bunul simt si la cei sapte ani de acasa , caci de sunt lipsa , putem noi sa ne dam peste cap ca indreptare nu vom aduce acestor personaje . La punctul doi si trei , Politia Comunitara ( care lipseste cu desavarsire ) ar fi trebuit sa ofere cu generozitate amenzi , dar suntem tara tuturor posibilitatilor ! La punctul patru sunt vinovati cei ce ne pastoresc , caci nu ar tebui sa angajeze firme ce au ca angajati oameni nesimtiti , caci acesta este adevarul ! Cat despre telefoanele mobile , ce pot spune , decat ca ele au devenit o obsesie decat o necesitate , daca nici la Sfanta Biserica nu le putem lasa , sau macar inchide . Oricum , draga Simona , trebuie sa luam ATITUDINE !
Asta da luare de pozitie! Ai pus punctul pe i!!! Dumnezeu sa-ti de-a insutit si inmiit inapoi pentru ca-ti pasa, pentru ca nu iti este frica, pentru ca daca vezi o rana consideri ca trebuie pansata chiar daca doare si nu inchizi ochii ca poate poate a trece!
Pai va spun eu fratilor, ranile netratate se inrautatesc!!! Supureaza si se cangreneaza!
Cristi, ce crezi am putea face concret?
Reply With Quote

Tags
atitudine, indiferenta

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Va rog haideti sa intindem iar mana mara2008 Umanitare 0 17.12.2010 06:40:54
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului colaps Generalitati 16 10.12.2010 22:17:27
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Secte si culte 443 04.08.2010 15:38:35
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Generalitati 5 03.05.2010 15:24:13
Haideti sa ne cunoastem reciproc. Bine v-am gasit. Remus-Emilian Stiri, actualitati, anunturi 3 20.01.2007 00:22:02