Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.11.2010, 01:22:47
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Religia: Ortodox
Implicit Doamne ajuta!

Draga Crestin-Simona, felicitari pentru topicul deschis de tine !
Am citit cu atentie tot ce s-a scris pana acum pro si contra!
Parerile sunt impartite precum nici degetele noastre de la o mana nu sunt uniforme.
Ce pot eu sa afirm este ca, acum cativa ani in urma mergand pe la Manastirea Lainici, am cumparat o fila, un cartonas, cu icoana Maicii Domnului cu Pruncul Iisus in brate si alaturi o fotografie cu sfanta manastire. Pe verso sunt trecute cu litere de-o schioapa " CUVINTE DE SUFLET MANTUITOARE " !
Nu le reproduc aici, sunt convinsa ca multi forumisti stiu despre ce este vorba. Trebuie sa fac o paranteza scurta pentru a intelege ce vreau sa spun:
de zece ani la biserica din comuna mea s-a infiintat un cor bisericesc, unde cant si eu. Imi pare rau ca de foarte multe ori nu pot participa la Sfanta Liturghie asa cum se cuvine deoarece colegii mei susotesc, nu i-au tonul cum trebuie, cand se citeste evanghelia ies in curte, servesc anafura inainte de terminarea slujbei si cate si mai cate. Asa ca m-am gandit sa trag la xerox aceste cuvinte de invatatura, apoi le-am impartit tuturor si am sperat intr-o corectare dar cu tristete trebuie sa-ti marturisesc ca "minunea" a tinut doar trei zile. Cei care au deranjat nu s-au schimbat, din contra, erau chiar indignati ca-mi permit sa le atrag atentia...
Trebuie luata atitudine, dar nu vad nici o reusita de izbanda, totul tine de fiecare individ in parte. Ma iertati, asta e parerea mea!

Tags
atitudine, indiferenta

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Va rog haideti sa intindem iar mana mara2008 Umanitare 0 17.12.2010 05:40:54
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului colaps Generalitati 16 10.12.2010 21:17:27
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Secte si culte 443 04.08.2010 14:38:35
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Generalitati 5 03.05.2010 14:24:13
Haideti sa ne cunoastem reciproc. Bine v-am gasit. Remus-Emilian Stiri, actualitati, anunturi 3 19.01.2007 23:22:02