![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
De ce? N-ai încredere în ei?
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
||||
|
||||
![]()
judeci?esti curios?asa vreau eu in momentul de fata,si nu e vorba de incredere
|
|||
|
|||
![]()
impreunarea in cadrul casatoriei nu e numai pentru zamislirea copiilor ci este si mijloc binecuvantat de Dumnezeu pentru a aprofunda comuniunea intre cei doi....cat despre faza cu feritul prezervativul si anticonceptionalele am auzit ca sunt pacat ; parintele Teofil Paraianu era de acord cu ceea ce le recomanda parintele Arsenie Boca mirenilor si anume sa foloseasca metoda calendarului
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai, mai, mai, cum vine vorba de sex, toti dati sfaturi smerite dar, in mod cidat, aveti o limbaritaaaaa ... De ce oare?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
parca "gandirea parintelui Paraianu in 1000 de capete" se numea cartea...sau ceva apropiat...e o carte pe care am primit-o chiar de la parintele Paraianu, Dumnezeu sa il ierte, dar intr-un moment lipsit de inspiratie am dat-o la un schimb de carte ortodoxa.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Alte metode contraceptive: -Preservativul -Diafragma vaginala (se pune un "dop" la uter) -Buretzele contraceptive (se imbiba in apa si lasa o substanza spermicida) -Spirala (a se pune dupa ce s-a avut primul copil) -Contraceptive hormonale: pilula; plasture transdermic (pielea absoarbe hormonii in mod regular si nu trec prin ficat, are mai putine efecte colaterale) -Inel vaginal
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Alte metode contraceptive: - Păcat - Păcat - Păcat - Păcat - Păcat - Păcat Așa e mult mai corect.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre desfranarea intre sot si sotie | ionut12 | Generalitati | 136 | 14.05.2011 13:04:54 |
Yoghinii sustin ca Hristos lauda desfranarea | costel | Generalitati | 78 | 17.03.2011 10:50:13 |
desfranarea in casatorie | jonzy30 | Nunta | 263 | 10.03.2011 02:52:51 |
Desfranarea intre sot si sotie part 2 | ionut12 | Generalitati | 20 | 16.11.2010 08:06:45 |
Desfranarea | kindly | Generalitati | 31 | 09.11.2010 13:53:39 |
|