![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Ar fi bine sa va gasiti un duhovnic bun, care sa va indrume pas cu pas. Trebuie insa sa aveti vointa si sa urmati cu strictete sfaturile dansului.
Lucrul important este ca ati constientizat ca aveti o problema care nu va da pace. Pasul urmator este sa gasiti pe cineva care sa va indrume. Puteti merge in paralel la un nutritionist si un medic, pentru ca problemele de sanatate vor aparea foarte curand. Cand o sa aflati pericolul la care este supus corpul dumneavoastra datorita greutatii, motivatia de a rezolva problema va fi si mai mare. Aveti pentru ce sa luptati - sufletelul care v-a fost daruit de Dumnezeu spre a-l creste in dreapta invatatura. Dumnezeu sa va ajute!!! |
|
|
||||
|
||||
|
am citit toate indemnurile scrise de voi, v-am citit parerile si gandurile si va multumesc de sprijinul acordat.
ceea ce cred eu, facandu-mi lista :)), este ca nu am vointa, nu exista scanteia. Cu 5 ani in urma, momentul in care eu si sotia mea ne-am inceput relatia a fost urmatorul: existau paiele, existau chibritele, existau oameni care puteau sa le aprinda dar......nu exista scanteia care sa aprinda focul dragostei. Asa si aici, exista si rugaciune (cat de cat :)), exista si gandul meu de a intra pe o cale buna dar........nu exista vointa, scanteia pentru a aprinde focul de Dumnezeu si de mine ca om. Sper ca aceasta scanteie, caci altfel nu stiu ce o sa ma fac. Inca odata multumiri pe aceasta cale, tuturor celor care mi-ai scris si m-au indrumat spre o cale mai buna. Sa va ajute Dumnezeu sa realizati numai lucruri placute Lui si ajutatoare voua. |
|
|
|||
|
|||
|
Până nu va gusta omul din moarte nu va crede și va mânca din femeia nemulțumită ca dintr-o troacă de porci: desfrânarea pântecului, crezându-se stăpân, stăpânul bârfelor, stăpânul inelelor ,cerceilor și vițelului de bal-aur.
Nu aștepta ca să vie fulgerul și să-ți dea foc la casa ta plină de paiele din ochii altora așezate căpiță în jurul bârnei din ochihulul propriu și personalacom! Ți-am zis cum ce să începi fără ca să te plictisești: mulțumește Domnului oridecâteori mănânci și pentru toate, mai ales pentru necazuri și umilințe, e cel mai simplu și eficient, iar voința care biruie neputința vine prin stăruința după ascultare... de la Duhul Sfânt vine voința, căci omul e neputincios și mândru dar Duhul este osârduitor spre desăvârșire, și Domnul va spulbera și pântecele și mâncarea, căci pântecele e pentru mâncare și mâncarea pentru pântece. Last edited by vsovivi; 02.03.2011 at 11:03:12. |
|
|
|||
|
|||
|
Simplu. Gaseste-ti pe cineva care sa stea cu tine tot timpul si sa te bata cand vrei sa mananci. :D As vrea si eu asa ceva :P Eu nu am probleme cu mancarea dar am altele mai rele cred.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Mancarea de post care INGRASA. | AndreiM | Postul | 132 | 03.01.2018 11:22:41 |
| Mancarea calugarilor | alexdu | Generalitati | 34 | 01.03.2011 15:06:37 |
| Marele dom ortodox din Bacau! | Legionarul | Generalitati | 1 | 12.01.2011 14:27:28 |
| Sfantul si Marele Mir | Paisie Aghioritul | Biserica Ortodoxa Romana | 0 | 30.03.2010 18:33:36 |
| mancarea in post este rugaciunea.atentie | yulyan | Generalitati | 0 | 15.11.2007 16:54:23 |
|
|