Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.12.2010, 14:49:52
ladyanda ladyanda is offline
Banned

Data înregistrării: 18.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Sora, frumoasa explicatia, chiar mestesugit conceputa dar eu sunt mai sarac cu duhul si nu am inteles citeva lucruri .
Uite ,te rog raspunde-mi la aceasta neintelegere :

Dar sa nu uitam intrebarea pe care am pus-o mai sus : ce folos este ca ierti pe un pacatos atita vreme cit ii ti minte pacatul ?

Omul de uitat nu uita.. si dau un exemplu. ti s-a intamplat vreodata ca brusc sa incepi sa fredonezi un cantec din copilarie ce credeai ca l-ai uitat? sigur ca da...

acum sa revin la partea cu iertatul si cu uitatul...

Tii minte pacatul dar nu-l mai vezi ca un pacat ci il vezi cu alti ochi... exemplu... il ierti pe criminal dar nu ai cum sa uiti ce a facut. Nici nu aprobi ce a facut ci pur si simplu te consolezi...

alt exemplu.. il ierti pe cel care ti-a furat iubita in tinerete dar cand il vezi nu uiti ce a facut, doar ca acum cand il privesti nu mai esti afectat

alt exemplu... il ierti pe medicul care ti-a gresit operatia dar cand revezi nu ai cum sa nu uiti ca poate erai sa dai coltul...

Nu ai cum sa uiti ceva ce s-a intamplat..mai devreme sau mai tarziu iti vei aduce aminte... E de ajuns o singura scanteie mica sa-ti aduci aminte..
Victima niciodata nu uita ce i s-a intamplat.. doar calaul uita ce a facut "cand am facut eu asta? " serios asa am facut?" "esti sigur ca eu am facut asta?" " nu se poate sa fi fost eu!", "ma confuzi, nu am fost eu
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dumnezeu iarta, dar nepedepsit nimic nu lasa George.m Generalitati 83 26.01.2013 14:22:41
Iarta-ma ! dorinastoica14 Pocainta 88 31.12.2012 16:21:13
Dumnezeu se mai uita la mine? onyx235 Generalitati 10 27.12.2009 18:56:43
De ce nu pot uita..... nemra_ka Generalitati 3 30.11.2008 20:34:42
cer oamenii ajutorul lui Dumnezeu?...si dupa uita. alexa.oni Generalitati 10 30.12.2007 13:54:55