Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.12.2010, 09:40:37
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Oare pentru sfaturile "mai putin bune" ale Pr. Arsenie Boca se fac minuni peste minuni la mormantul sau? Ia gandeste-te putin! Cam ce harisme au primit ne-calugarii de care amintesti mai sus? Banuiesc ca niciuna.
Banuiesti. Dar si altii au harisme. Am intalnit asemenea oameni. Sa zicem ca nu se manifesta in minuni care bat la ochi. dar se manifesta inminuni ascunse in inima omului. Asemenea minuni mi s-au intamplat si mie. Am primit daruri de nepretuit de la oameni casatoriti.
Minunile nu sunt o dovada ca fiecare cuvintel spus de cineva este adevarat.
De curand am primit prin mail un text foarte frumos si profund despre lepadarea de sine de p. Arsenie Boca. da, a fost un om duhovnicesc. Asta nu inseamna insa ca si unele pareri ala sale despre cuplu sunt corecte.

Retine din ceea ce am scris si partea pozitiva: ca da, pot si calugarii sa aiba o intelegere mai profunda a casatoriei, care nu vine din experienta directa, omeneasca.
Insa nu trebuie absolutizata. Si ca sa pastram echilibrul ar trebui sa ascultam si de cei casatoriti.

Last edited by Fani71; 03.12.2010 at 09:47:16.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfaturi date altora... sophia Generalitati 1 01.12.2010 23:17:44
Sfaturi date altora sophia Generalitati 0 01.12.2010 23:17:42
ROMANII si razboiul altora... Trandafir_Alb Generalitati 0 05.01.2010 18:38:53
caut date contact guiumihai Stiri, actualitati, anunturi 5 02.09.2008 18:04:04
Minunatiile naturi date de Dumnezeu alexa.oni Generalitati 3 01.01.2008 15:58:15