Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.12.2010, 15:47:37
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Sfatul dugovnicesc il da calugarul, preotul. Anna21 are perfecta dreptate.
Tu insasi Sophia spuneai ca. vezi Doamne, calugarul nu poate da sfaturi unui casatorit, ca nu e casatorit. SI Anna21 ti-a raspuns foarte clar.
ce le mai incalcesti Doamne.
Indeletnicirea de a incalci cuvintele Parintelui Cleopa este o noua placere a ta?
Nu de alta da ca stim si noi cu totii si atunci sa nu mai ne prindem in hora ta.
N-am inteles! Si la care postare a Annei faci referire?
Nu incalcesc eu nimic.
Am gasit acel citat aici pe site, mi-a placut si l-am pus in discutie. Atat.
In rest, dupa ce am citit un pic scrieri/predici ale parintelui Cleopa si m-am simtit oribil (mi-a dat senzatia ca sunt pacatoasa si vinovata din principiu pentru ca sunt om, femeie si casatorita), nu am mai putut citi alte scrieri de monahi si sunt f.prudenta cu ceea ce citesc si de la sfinti. Mai degraba discut si urmez sfaturi date de preoti de mir, care sunt mai pamanteni.
Nu vreau sa judec pe nimeni, fiecare este liber sa asculte de cine vrea, depinde de sensibilitatea lui.
Mie mi-a facut tare rau sa citesc cum cearta lumea si invata sa tii post 7 zile din saptamana si tot anul. Pentru mine este prea dur.
Preotul meu mi-a spus acelasi lucru: "nu te poti lua tu dupa calugari. Tie ti-a dat Dumnezeu sa fii femeie, ti-a dat sot si trebuie sa traiesti ca atare."
Si parintele Galeriu, Dumnezeu sa-l ierte m-a sfatuit si m-a ajutat atat cat a stiut/putut, m-a inteles si a fost tare bun cu mine.Si si-a stiut limita intr-o anumita problema. (Nu s-a pus mai presus de altii.)
Niciodata n-a judecat sau ranit vreun om, ba dimpotriva, a mangaiat.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfaturi date altora... sophia Generalitati 1 01.12.2010 23:17:44
Sfaturi date altora sophia Generalitati 0 01.12.2010 23:17:42
ROMANII si razboiul altora... Trandafir_Alb Generalitati 0 05.01.2010 18:38:53
caut date contact guiumihai Stiri, actualitati, anunturi 5 02.09.2008 18:04:04
Minunatiile naturi date de Dumnezeu alexa.oni Generalitati 3 01.01.2008 15:58:15