![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
|
Viata.....imi privesc copii si-mi doresc cu disperare sa traiesc o mie de ani , sa fiu langa ei, sa-i ajut.....dar pe de alta parte viata crestina nu-i asa cum imi doresc eu sa fie ....pacatele care se tot aduna si care chiar daca le spovedesc , tot nu se mai termina, putinele fapte bune se duc si ele din cauza laudaroseniei si a barfei din capul meu .....si uite asa treptat , treptat , ajung sa-mi doresc sa mor ....moartea care teoretic nu-i decat o trecere , acum , aici , mi se pare inspaimantatoare.....of ....daca as putem sa ma i-au de guler si sa-mi tip in urechi, pana surzesc... “trezeste-te….nu-i timpul pierdut, valorifica fiecare secunda , nu o lasa sa treaca degeaba …..”…..ganduri….despre viata ….despre moarte……iertati-ma….
|
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Pana cand? | tigerAvalo9 | Generalitati | 107 | 12.10.2013 23:16:38 |
| Si cand simti ca nu mai poti... | cer_indurare | Intamplari adevarate | 23 | 12.02.2012 09:26:34 |
| Cand vom muri? | Florin-Ionut | Pocainta | 40 | 31.01.2011 16:31:24 |
| cum te simti cand ti se citeste slujba de dezlegar | annan | Vrajitoria | 24 | 16.10.2010 08:48:34 |
| Eu cand v-am zis | Mara2009 | Nunta | 3 | 10.09.2009 21:10:00 |
|
|