![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
As dori sa revin cu o rugaminte catre fratii nostri:
Din luna septembrie mi-au aparut niste dureri de spate care s-au accentuat foarte tare pana in prezent. Am facut analize de tot felul, in ideea ca ar putea fi o recidiva a tumorii avute anterior, insa din fericire cei de la Sitalul Sf. Spiridon mi-au dat un rezultat bun in privinta tumorii, insa asupra coloanei vertebrale au pus diagnosticul scolioza dorsala. Ei mi-au spus ca aceasta deformare ar fi aparut in urma folosirii carjei. Cand am auzit, am renuntat la ea si am inceput sa umblu cu piciorul normal fara carja. A fost ok o saptamana, insa pe urma s-a transferat in zona lombara durerea, nevralgia fiind mai acuta acum pe partea stanga. Totodata de cand am lasat carja s-a accentuat scolioza dorsala aparand fenomenul de gheb. Azi am fost la un kinetoterapeut care mi-a recomandat sa gasesc o ORTEZA TORACOLOMBOSACRALA, mai exact un corset ortopedic, ce are rol de a opri deformarea coloanei in forma mai grava. Mi-a spus ca si zona lombara nu are un aspect normal. Rugamintea mea catre dumneavoastra este aceea de a ma ajuta sa gasesc sa cumpar una la second hand intrucat costul acestei este putin cam ridicat sau daca are cineva una care nu-i mai foloseste sa o doneze. Multumesc mult si Doamne ajuta tuturor! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Last edited by stasylena; 08.12.2010 at 15:41:00. |
|
||||
|
||||
![]()
As dori sa va urez si eu tuturor un CRACIUN FERICIT, iar Nasterea Mantuitorului sa va aduca pace in suflete, Iubire si credinta multa.
P.S. Daca aveti bunavointa, va rog din suflet sa-l pomeniti in rugaciunile voastre si pe sotul meu, Vasile, care este greu incercat de boala,iar in aceasta perioada ne descurcam extrem de greu si fara ajutorul rugaciunilor catre Maica Domnului si Iisus Hristos nu stim cum am scapa altfel. Noi ne rugam zilnic la Dumnezeu si la Sfintii Lui, dar am apelat si la ajutorul dumneavoastra pentru ca noi suntem neputinciosi, nevrednici si tare pacatosi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Craciun cu pace și să va ajute Dumnezeu să nu va pierdeți nadejdea. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nevoie de ajutor urgent | Mtcrysty17 | Generalitati | 34 | 13.02.2011 10:04:53 |
Ajutor Urgent | gmariusg | Generalitati | 21 | 28.09.2010 19:03:57 |
ajutor urgent | padrevicentiu | Generalitati | 4 | 08.07.2010 14:19:58 |
Nevoie de ajutor urgent | costel | Umanitare | 3 | 12.01.2009 19:00:58 |
AJUTOR URGENT | roxanica | Generalitati | 5 | 27.12.2007 13:09:05 |
|