Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.12.2010, 21:42:50
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Victoria2005 Vezi mesajul
Eu am intalnit mai multe. E foarte simplu daca cunosti foarte bine trasaturile zodiilor.Dar probabil ca tu confunzi caracteristicile zodiilor cu horoscoapele CanCan.
Uite ca habar n-am daca exista vreo diferenta intre horoscoapele din CanCan sau orice alta publicatie. As banui ca exista dar pentru mine toate sunt gunoaie asa incat diferentele sunt irelevante. Chiar crezi ca sunt unele mai bune si unele mai rele? Arata-mi orice horoscop (sau ce o fi) si-ti explic de ce continutul e gunoi.
Reply With Quote
Vechi 10.12.2010, 08:49:17
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Uite ca habar n-am daca exista vreo diferenta intre horoscoapele din CanCan sau orice alta publicatie. As banui ca exista dar pentru mine toate sunt gunoaie asa incat diferentele sunt irelevante. Chiar crezi ca sunt unele mai bune si unele mai rele? Arata-mi orice horoscop (sau ce o fi) si-ti explic de ce continutul e gunoi.
asa e... astronomia e una, astrologia e alta.
astrologia asta e abureala curata... tre sa fii tare "ingust la minte" sa crezi ca "stelele" iti "dicteaza" ce faci maine.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Astrologia adevar sau minciuna? Templier Knight Generalitati 5 15.01.2011 09:16:01
Astrologia, idolatrie, vrajitorie Vladimir-Adrian Vrajitoria 0 24.04.2010 14:24:19