Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.12.2010, 10:44:50
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Vi s-a intamplat vreodata sa fiti furat? Banuiesc ca da! Si cum ati procedat?
Cand eram student, s-a dat o stire cum ca niste studente caministe au filmat-o cu o camera web pe o femeie de serviciu care le tot fura mancare din frigider, avand cheie de la camera lor.

Ati putea incerca ceva similar, sa urmariti uscatoria cateva nopti, imediat ce puneti rufele la uscat si sa-i faceti poze instantanee hotului sau sa lasati lumina deschisa si sa trageti un webcam mascat cumva care sa filmeze in continuu geamul sau usa pe unde intra de obicei hotul. Stiu si eu, poate o sa mearga.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 10.12.2010, 11:37:11
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Sa-l incurajam sa fure, adica noi sa punem lucruri la uscat fara a lua masuri, pe motiv ca vom ajungem la starea paradisiaca (sa umblam goi) nu-i o solutie. Trebuie prins. Chiar daca veti renunta cu totii la a mai usca hainele, el nu va inceta sa fure, va fura, daca nu de aici, din alta parte, daca nu lucruri, altceva.
Reply With Quote
Vechi 10.12.2010, 13:03:27
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Pentru mine a fost socant momentul in care am dat nas in nas cu hotii ( in cazul meu nu au fost anonimi si nici nu pareau flamanzi, ci doar niste oameni fara scrupule) si asta pentru ca m-am gandit cu tristete la ceea ce poate salaslui in sufletul unor oameni...si cum de ajung sa ii vada pe ceilalti drept victime, fara a le pasa practic de ceea ce simt acei oameni.
Reply With Quote
Vechi 10.12.2010, 13:12:19
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Implicit

Eu am in minte pilda Sfantuui Serafim de Sarov ,pe care din pacate eu nu o pot aplica.

A fost inconjurat in padure de trei talhari,insa el avea la dansul o toporisca si era destul de puternic ca sa se poata apara.Dupa o clipa de gandire ,a lasat jos toporisca ,s-a lasat in voia Domnului si le-a spus ,lasandu-si mainile in jos....Faceti ce vreti..

Atunci a luat o bataie zdravana,de la care a ramas cu sechele tot restul vietii..

Insa a avut si o vedenie minunata cu Maica Domnului ,care a spus : acesta este de-al nostru...

Dupa un timp talharii au fost prinsi si inchisi,insa Serafim a intervenit pe langa guvernator ca sa ii elibereze...

Iata felul de atitudine ideal....!
Reply With Quote
Vechi 10.12.2010, 13:25:43
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Implicit

Cand omul nu vrea sa asculte de Dumnezeu atunci el trebuie sa asculte de legea omeneasca. Pe aceasta tot Dumnezeu ne-a permis s-o avem..Nu te razbuni daca il dai pe mana legii...Ii faci chiar un bine, pt ca ar putea fi sansa lui de a se schimba. Daca il lasi liber nu se opreste de fel...Important este ce este in sufletul tau si sa nu o faci ca urmare a resentimentelor.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cat timp vom mai fi hoti? 2io Generalitati 55 24.02.2014 14:51:05
Cum sa vorbim cu penticostalii ? IonutS Secte si culte 282 28.03.2012 20:48:00
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. bitza Generalitati 28 20.03.2011 02:05:27
Daca tot vorbim de arta sa discutam si despre ACTORI alinaR Arta bisericeasca in general 13 28.10.2010 13:06:23
Sa vorbim despre iubire monica73 Generalitati 59 24.02.2010 12:21:20