Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.12.2010, 21:29:23
Adrinskaia Adrinskaia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Eu am ceva poze de cand eram prin gradi de copil imbufnat si intristat si cred ca m-am cam deprins in starea asta sa ajung deseori, nici acum nu as sti sa analizez de ce nu am reusit eu in primele doua clase sa-l dezvat pe colegul de banca,fiu de medic si probabil actual medic, sa aiba ticurile, oare, de a ma lovi cred ca zilnic cu pumnul si cotul de banci si altele, dar avea si o latura calda, si ajunsesem sa-l indragesc, oare cand m-au mutat cu baiatul unei invatatoare care m-a adus intr-o stare de nefericire probabil depresiva ca tot nu am reusit sa spun in fata clasei de ce nu vreau sa mai stau cu baietul cu tendinte, sa le zic huliganice ?

In orice caz, ma bucura tare mult lucrurile simple deseori, si parca m-as bucura sa vad si bisericile mai putin incarcate ornamental, ma streseaza binisor incercarea de a ma adapta unui loc de munca, de exemplu, dar am fost fericita sa constat ce bucurie pot avea straduindu-ma si avand rabdare si cred ca intr-un final iubire pentru fiecare om care avea nevoie de un produs, si straduindu-ma sa le ofer si ceva natural...
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vraji si necazuri de la diavol. Povestea mea (2) Catisma Vrajitoria 54 06.11.2017 02:34:18
Despre necazuri,pt mantuire si pacate ionut12 Generalitati 3 16.12.2010 15:00:37
Despre vraji si necazuri de la diavol. Povestea mea Catisma Vrajitoria 153 30.09.2010 11:14:20
Necazuri IonutS Generalitati 18 10.11.2009 10:58:22
am necazuri gherman Rugaciuni 4 29.02.2008 16:21:28