![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Dar eu nu sunt o fictiune cum e cea de care isi bat joc versurile metal si apoi fictiunea asta are destui sclavi care sa ii ridice moralul.
Caci omul nu-i,ci mereu fi-va binecuvântat de cel ceresc, Iar sufletu-i stingher ,prins în carcasa muritoare, Va pribegi,tânjind după odihna-n viata viitoare. Iata sărmanul indian,cu mintea-i neplivita! Lui mandra știința nu i-a purtat sufletul potopit de-ardoare Către înaltul neștiut,ivind Calea Lactee și câmpiile solare. Insa natura pura a răspuns speranței,deschizând cărări gentile, Sub piscu-încununat de nori,spre paradisuri mai umile. |
|
|||
|
|||
![]()
La ce ficțiune te referi?
|
|
||||
|
||||
![]()
Sa imi mai pun oare mintea?La Dumnezeu,desigur!
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci până la urmă ești împotriva rockului satanic, sau nu, că nu mai înțeleg.
|
|
||||
|
||||
![]()
Sunt impotriva sinonimitatii dintre rock si satanism.Sunt doua lucruri foarte distincte.In rock nici macar Naosul nu intra,carte de valoare a unui ordin iar pentru ca se gasesc niste grohaitori sa se dea scandinavi folosind cateva cuvinte nepricepute e cu totul alt subiect..mult mai pueril .
Caci omul nu-i,ci mereu fi-va binecuvântat de cel ceresc, Iar sufletu-i stingher ,prins în carcasa muritoare, Va pribegi,tânjind după odihna-n viata viitoare. Iata sărmanul indian,cu mintea-i neplivita! Lui mandra știința nu i-a purtat sufletul potopit de-ardoare Către înaltul neștiut,ivind Calea Lactee și câmpiile solare. Insa natura pura a răspuns speranței,deschizând cărări gentile, Sub piscu-încununat de nori,spre paradisuri mai umile. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Imi pun mainile in cap!Cum poate fi o creatie mai dura decat creatorul?Doar ca ei sunt atei nu te indeamna pe tine sa il urmezi pe satana.Hard rockul e Aerosmith,Bon Jovi,Scorpions..Noi vorbeam de Behemoth,Gorgoroth,Belenos..
|
||||
|
||||
![]()
Nu pot privi lucrurile la modul general, rockul are si balade care sunt chiar frumoase! Important este sa simti ce iti face bine si ce nu din ce asculti. Daca simti ca te tulbura, iti da ganduri urate, ...daca versurile sunt mai putin ortodoxe ... tu alegi.
|
||||
|
||||
![]()
Nu știu dacă rock-ul este satanist, dar, în mod cert, e o modalitate eficientă de acțiune a diavolului în lume.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa nu ma intelegi gresit, nu sunt impotriva muzicii rock, dar faptul ca e ascultata de adeptii lui satan imi ridica niste semne de intrebare. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Demoness of the rock | florin.oltean75 | Alte Religii | 4 | 08.10.2011 12:40:57 |
Este pacat sa ascultam Rock? | redandrei90 | Generalitati | 365 | 09.07.2010 15:08:36 |
|