![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
imi cer scuze dar nu pot sa-trimit mesajul pe privat nu stiu din ce motiv.nr.meu de tel este 0745630861.multumesc mult.Dumnezeu sa te rasplateasca!
|
|
|||
|
|||
![]()
am sunat la Parintele Tanase.ei nu au voie sa-i dea spre adoptie.unii parinti se intorc si ii iau pe copiii de acolo.au doar acordul Protectiei Copilului sa poarte de grija acestor copii.sunt niste oameni cu suflet deosebit.sa le dea Dumnezeu sanatate.
|
|
|||
|
|||
![]()
daca totusi aflati pe undeva un sufletel ce are nevoie de un camin cald va rog sa-mi lasati mesaj.
|
|
||||
|
||||
![]()
Imi cer scuze ca raspund de abia acum dar ce ti-am zis in mesaj nu mai e valabil ...slava Domnului ....pe de o parte.Fata a decis sa-si pastreze si acest copil ..Dumnezeu sa o ajute. Daca aflu ceva despre alt copil voi scrie aici.
|
|
|||
|
|||
![]()
nu-i nimic.Dumnezeu stie ce face atunci cand daruieste un copil,sigur ca e greu ca mama sa renunti.dar daca mai aflati pe undeva vreun copilas va rog sa ma anuntati.Dumnezeu sa ne ajute pe toti.
|
|
|||
|
|||
![]()
diador cred ca as putea sa te ajut
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu daca se poate adopta pe aceasta cale. Nu este legal.
Si nu am auzit sa dureze in tara asa mult o adoptie. Maximum 1 an. Pentru cei din afara este f.greu. Acum nu mai stiu, poate nu mai sunt asa copii adoptabili.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Stie cineva? | delia31 | Biserica Ortodoxa Romana | 8 | 06.12.2013 20:08:13 |
Stie cineva...? | Noesisaa | Generalitati | 14 | 07.05.2011 12:05:14 |
Poate stie cineva... | mister_nashoo | Botezul | 0 | 25.10.2006 21:31:53 |
Stie cineva? | Laurentiu | Generalitati | 0 | 29.09.2006 14:07:52 |
|